Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alaşehirspor TürkgücüTT
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Aktimuroğlu probeert naar een medespeler te passen. Mayalı probeert de bal aan de voet te houden. Arsoy speelt de bal door. Gözalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözalan haalt uit met een fantastische trap. Karaibrahimgil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Birecik kopt de bal weg. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu geeft de bal voor. Kızılateş rent richting de bal. Kızılateş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alaşehirspor - TürkgücüTT 0:1

14e minuut.
Seyyah geeft een hoge lob. Lahanacı kopt de bal weg. Ufkabakan is nu in balbezit. Kızılateş onderschept slim de pass. Kızılateş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kızılateş is nu in balbezit. Arsoy is nu in balbezit. Aktimuroğlu probeert naar een medespeler te passen. Gözalan rent richting de bal. Gözalan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Arsoy rent richting de bal. Mayalı onderschept slim de pass. Mayalı probeert naar een medespeler te passen. Gözalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözalan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alaşehirspor 60%, TürkgücüTT 40%.
Alaşehirspor - TürkgücüTT 0:1

46e minuut.
Aktimuroğlu is nu in balbezit. Aktimuroğlu passt de bal in één keer door. Lahanacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Atan verovert de bal door een tackle van achteren. Atan draait met de bal, schiet en ... Baransel bokst de bal weg.

70e minuut.
Devtek geeft een lange en hoge pass. Ufkabakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufkabakan met een sublieme pass. Kızılateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılateş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alaşehirspor - TürkgücüTT 0:2

73e minuut.
Ufkabakan trapt de bal weg van het doel. Sarıkanarya kopt de bal weg. Daar is Ufkabakan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gözalan onderschept slim de pass. Gözalan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alaşehirspor 71%, TürkgücüTT 29%.
Alaşehirspor - TürkgücüTT 0:2