Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jön Türkler F.C Kılıç S.K
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baykurt trapt de bal weg van het doel. Deveciler kopt de bal weg. Kırşehirliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırşehirliler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Soysal de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jön Türkler F.C - Kılıç S.K 0:1

15e minuut.
Tutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükel speelt de bal door. Siper rent richting de bal. Siper schiet op doel. Utku probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

18e minuut.
Alkan verovert de bal door een tackle van achteren. Alkan passt de bal in één keer door. Siper bereikt de bal nog maar net als eerste. Siper schiet op doel. Utku probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Alkan met een sublieme pass. Siper bereikt de bal nog maar net als eerste. Siper passt de bal in één keer door. Sandık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandık schiet op doel. Utku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Tutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutmaz geeft de bal voor. Çoban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sivaslılar rent richting de bal. Sivaslılar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Çankırılılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Çankırılılar passt de bal zonder na te denken. Baykurt rent richting de bal. Kırşehirliler rent richting de bal. Kırşehirliler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jön Türkler F.C 56%, Kılıç S.K 44%.
Jön Türkler F.C - Kılıç S.K 0:1

48e minuut.
Alperensoy rent richting de bal. Alperensoy geeft de bal voor. Zincirkoparan met een sublieme pass. Çoban bereikt de bal nog maar net als eerste. Çoban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Deveciler kopt de bal weg. Daar is Bölen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kırşehirliler is nu in balbezit. Kırşehirliler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Deveciler probeert naar een medespeler te passen. Kılınçtürk is nu in balbezit. Siper verovert de bal door een tackle van achteren. Siper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jön Türkler F.C - Kılıç S.K 1:1

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zincirkoparan zal de hoekschop nemen. Daar is Hergül, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çoban is nu in balbezit. Çoban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jön Türkler F.C - Kılıç S.K 1:2

67e minuut.
Alperensoy rent richting de bal. Alperensoy passt de bal in één keer door. Sivaslılar speelt de bal door. Çoban bereikt de bal nog maar net als eerste. Çoban schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Deveciler probeert de bal aan de voet te houden. Alkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveciler begaat een overtreding. Deveciler krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Sivaslılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivaslılar passt de bal zonder na te denken. Soysal heeft problemen om de bal te vangen. Kırşehirliler is nu in balbezit. Kırşehirliler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jön Türkler F.C 66%, Kılıç S.K 34%.
Jön Türkler F.C - Kılıç S.K 1:2