Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trabzonsprli Aşağısoku FC
Normal Tactiek 433S
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 27.6
weak Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Tomicki verovert de bal door een tackle van achteren. Tomicki geeft een hoge lob. Tokses probeert de bal met de borst te controleren. Lando is nu in balbezit. Lando haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Başaran is nu in balbezit. Lando is nu in balbezit. Korkmazcan verovert de bal door een tackle van achteren. Başaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Başaran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Korkmazcan heeft problemen om de bal te vangen. Tomicki is nu in balbezit. Tomicki passt de bal zonder na te denken. Lando bereikt de bal nog maar net als eerste. Lando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonsprli - Aşağısoku FC 0:1

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altındağ met de inworp. Altaylı is nu in balbezit. Altaylı geeft een hoge lob. Elazığlıoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tomicki passt de bal in één keer door. Başaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Başaran passt de bal met de wreef. Lando bereikt de bal nog maar net als eerste. Lando draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonsprli - Aşağısoku FC 0:2

20e minuut.
Elazığlıoğlu speelt de bal door. Daar is Altaylı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seba is nu in balbezit. Lando is nu in balbezit. Lando draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Başaran onderschept slim de pass. Lando bereikt de bal nog maar net als eerste. Lando haalt uit met een fantastische trap. Şanver maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonsprli - Aşağısoku FC 0:3

33e minuut.
Malgioglio speelt de bal door. Lando rent richting de bal. Havutçu rent richting de bal. Tomicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Tahiroğlu komt het veld opgelopen. Koblak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzonsprli 69%, Aşağısoku FC 31%.
Trabzonsprli - Aşağısoku FC 0:3

46e minuut.
Latabár bereikt de bal nog maar net als eerste. Latabár geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Başaran de bal. Lando rent richting de bal. Lando draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonsprli - Aşağısoku FC 0:4

50e minuut.
Klungelig pakt Korkmazcan de bal. Seba is nu in balbezit. Met opzet legt Latabár zijn tegenspeler op de grond. Latabár krijgt een gele kaart. Seba wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

55e minuut.
Chevereşan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altındağ met de inworp. Altaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaylı draait met de bal, schiet en ... Koblak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Şanver trapt de bal weg. Yabancı is nu in balbezit. Yabancı geeft een lange en hoge pass. Altaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaylı haalt uit met een fantastische trap. Koblak bokst de bal weg.

63e minuut.
Yabancı kopt de bal weg. Lando bereikt de bal nog maar net als eerste. Seba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Seba moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Seba schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
Inworp. Kruczkowski komt het veld opgelopen. Chevereşan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomicki controleert de bal met de borst. Tomicki passt de bal met de wreef. Kruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruczkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonsprli - Aşağısoku FC 0:5

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aykaç komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kochan komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Tahiroğlu passt de bal zonder na te denken. Tomicki is nu in balbezit. Tomicki met een sublieme pass. Kruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruczkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tomicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomicki probeert naar een medespeler te passen. Kruczkowski is nu in balbezit. Kruczkowski haalt uit met een fantastische trap. Şanver probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonsprli - Aşağısoku FC 0:6

89e minuut.
Daar is Yabancı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yabancı geeft een lange en hoge pass. Elazığlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Elazığlıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Koblak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonsprli - Aşağısoku FC 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzonsprli 68%, Aşağısoku FC 32%.
Trabzonsprli - Aşağısoku FC 1:6