Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR Buhara
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Acemoğlu rent richting de bal. Başardı is nu in balbezit. Başardı geeft een lange en hoge pass. Özeller rent richting de bal. Özeller draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Van bereikt de bal nog maar net als eerste. Van geeft een lange en hoge pass. Bakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Serengil verovert de bal door een tackle van achteren. Serengil geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kütahyalılar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Kolbaşı is nu in balbezit. Van onderschept slim de pass. Van met een sublieme pass. Özeller rent richting de bal. Özeller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - Buhara 1:0

16e minuut.
Zencefil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zencefil passt de bal in één keer door. Yiğittürk met een sublieme pass. Tundura bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - Buhara 1:1

17e minuut.
Acemoğlu rent richting de bal. Acemoğlu geeft een hoge lob. Daar is Morköy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tundura rent richting de bal. Tundura haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Daar is Kırmızıbeyaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özeller is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kırmızıbeyaz. Özeller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mergen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - Buhara 2:1

42e minuut.
Karadam is nu in balbezit. Van verovert de bal door een tackle van achteren. Van passt de bal met de wreef. Özeller rent richting de bal. Özeller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAŞAKENTŞAHİNSPOR 44%, Buhara 56%.
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - Buhara 2:1

47e minuut.
Mergen probeert naar een medespeler te passen. Altınmakas probeert naar een medespeler te passen. Özeller is nu in balbezit. Van is nu in balbezit. Van schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Köfteci onderschept slim de pass. Köfteci geeft een lange en hoge pass. Daar is Hakim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tundura rent richting de bal. Tundura schiet op doel. Sualay bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - Buhara 2:2

54e minuut.
Serengil rent richting de bal. Serengil geeft een hoge lob. Köfteci heeft problemen om de bal te vangen. Özeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Özeller draait met de bal, schiet en ... Kütahyalılar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Acemoğlu kopt de bal weg. Hakim speelt de bal door. Morköy heeft problemen om de bal te vangen. Tundura is nu in balbezit. Tundura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Başardı is nu in balbezit. Mergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karadam krijgt een gele kaart. Mergen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mergen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Özeller heeft problemen om de bal te vangen. Van is nu in balbezit. Van draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Acemoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köfteci is nu in balbezit. Van onderschept slim de pass. Acemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sualay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - Buhara 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAŞAKENTŞAHİNSPOR 49%, Buhara 51%.
PAŞAKENTŞAHİNSPOR - Buhara 2:3