Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SNCR SK denemespor
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 18.8
good Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Yesin onderschept slim de pass. Toplu rent richting de bal. Toplu passt de bal zonder na te denken. Yesin rent richting de bal. Yesin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Nachtfalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtfalter geeft een hoge lob. Yunal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Yesin is nu in balbezit. Yesin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Nachtfalter met een sublieme pass. Yesin is nu in balbezit. Uyanık met een sublieme pass. Yesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yesin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Seheryıldızı rent richting de bal. Kercho onderschept slim de pass. Kercho speelt de bal door. Yesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yesin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Kercho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kercho geeft een hoge lob. Yesin is nu in balbezit. Yesin schiet op doel. Yunal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SNCR SK - denemespor 1:0

16e minuut.
Uztunç kopt de bal weg. Seheryıldızı is nu in balbezit. Osmanoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Osmanoğlu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Osmanoğlu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Kercho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kercho geeft de bal voor. Daar is Uztunç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yesin is nu in balbezit. Yesin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Kercho met de inworp. Toplu is nu in balbezit. Seheryıldızı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toplu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toplu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SNCR SK - denemespor 2:0

34e minuut.
Sarıkanarya rent richting de bal. Sarıkanarya geeft een hoge lob. Toplu kopt de bal weg. Yesin is nu in balbezit. Yesin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SNCR SK - denemespor 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SNCR SK 26%, denemespor 74%.
SNCR SK - denemespor 3:0

47e minuut.
Nachtfalter is nu in balbezit. Nachtfalter passt de bal zonder na te denken. Yesin is nu in balbezit. Yesin draait met de bal, schiet en ... Uyanık probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sarıkanarya geeft de bal voor. Klungelig pakt Seheryıldızı de bal. Toplu kopt de bal weg. Yesin is nu in balbezit. Yesin haalt uit met een fantastische trap. Yunal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Kırşehirliler heeft problemen om de bal te vangen. Toplu bereikt de bal nog maar net als eerste. Toplu passt de bal in één keer door. Yesin rent richting de bal. Yesin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kercho passt de bal in één keer door. Siirtli is nu in balbezit. Siirtli geeft de bal voor. Toplu kan de bal niet met de borst controleren. Toplu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kelter geeft een hoge lob. Gümüşdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşdağ met een sublieme pass. Kırşehirliler is nu in balbezit. Kırşehirliler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Kercho probeert naar een medespeler te passen. Nachtfalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtfalter passt de bal met de wreef. Yesin rent richting de bal. Yesin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SNCR SK - denemespor 4:0

76e minuut.
Uyanık geeft een lange en hoge pass. Tığ kopt de bal weg. Siirtli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yesin verovert de bal door een tackle van achteren. Yesin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Aralık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarıkanarya rent richting de bal. Sarıkanarya geeft een hoge lob. Nachtfalter rent richting de bal. Nachtfalter geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yesin rent richting de bal. Yesin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SNCR SK - denemespor 5:0

87e minuut.
Cornejo speelt de bal door. Toplu kopt de bal weg. Daar is Uyanık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yesin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Yesin kopt de bal weg. Kercho rent richting de bal. Kercho probeert naar een medespeler te passen. Nachtfalter is nu in balbezit. Nachtfalter schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SNCR SK 46%, denemespor 54%.
SNCR SK - denemespor 5:0