Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maltepe SK sarikamışspor
ERİME BASLADI Tactiek 433 majesty
61% Balbezit 39%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 23.8
goed Schieten zwak
matig Passen zwak
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Chulev verovert de bal door een tackle van achteren. Chulev passt de bal zonder na te denken. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski schiet op doel. Taşoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tutkowski is nu in balbezit. Kazandibi is nu in balbezit. Kazandibi geeft een lange en hoge pass. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maltepe SK - sarikamışspor 1:0

26e minuut.
Bochinsky kopt de bal weg. Daar is Grideanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltepe SK - sarikamışspor 2:0

28e minuut.
Bursalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulev verovert de bal door een tackle van achteren. Chulev passt de bal zonder na te denken. Ceylan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceylan geeft een lange en hoge pass. Taşoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Şamlı rent richting de bal. Chulev verovert de bal door een tackle van achteren. Chulev geeft een hoge lob. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Taşoğlu trapt de bal weg. Grideanu kopt de bal weg. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursalıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bursalıoğlu passt de bal zonder na te denken. Bartın heeft problemen om de bal te vangen. Bartın haalt uit met een fantastische trap. Değirmendere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maltepe SK 44%, sarikamışspor 56%.
Maltepe SK - sarikamışspor 2:0

49e minuut.
Bochinsky passt de bal met de wreef. Chulev rent richting de bal. Chulev passt de bal met de wreef. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Bochinsky heeft problemen om de bal te vangen. Şamlı verovert de bal door een tackle van achteren. Chulev begaat een overtreding. Chulev krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Grideanu rent richting de bal. Grideanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Iğdırlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maltepe SK - sarikamışspor 3:0

68e minuut.
Chulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulev geeft de bal voor. Daar is Boray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski draait met de bal, schiet en ... Taşoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltepe SK - sarikamışspor 4:0

76e minuut.
Grideanu probeert naar een medespeler te passen. Chulev met een sublieme pass. Kazandibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski onderschept slim de pass. Tutkowski draait met de bal, schiet en ... Taşoğlu bokst de bal weg. Klungelig pakt Türünk de bal. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maltepe SK - sarikamışspor 5:0

82e minuut.
Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamlı speelt de bal door. Chulev met een sublieme pass. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ceylan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grideanu rent richting de bal. Grideanu geeft een hoge lob. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Chulev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şamlı is nu in balbezit. Chulev maakt een afschuwelijke overtreding. Chulev krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maltepe SK 34%, sarikamışspor 66%.
Maltepe SK - sarikamışspor 5:0