Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sarikamışspor Maltepe SK
433 majesty Tactiek ERİME BASLADI
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 37.2
zwak Schieten solide
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


14e minuut.
Türünk probeert naar een medespeler te passen. Grideanu is nu in balbezit. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski draait met de bal, schiet en ... Taşoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Maltepe SK 0:1

17e minuut.
Çimci onderschept slim de pass. Çimci geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kazandibi de bal. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ceylan rent richting de bal. Ceylan geeft de bal voor. Köymen kopt de bal weg. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Taşoğlu trapt de bal weg van het doel. Grideanu kopt de bal weg. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Maltepe SK 0:2

26e minuut.
Bursalıoğlu rent richting de bal. Köymen onderschept slim de pass. Köymen passt de bal in één keer door. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kazandibi de bal. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sarikamışspor - Maltepe SK 0:3

33e minuut.
Karan geeft de bal voor. Ceylan speelt de bal door. Tutkowski rent richting de bal. Tutkowski heeft problemen om de bal te vangen. Tutkowski draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Türünk de bal. Tutkowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kazandibi ... Strafschop! Tutkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Tutkowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Grideanu probeert naar een medespeler te passen. Ceylan rent richting de bal. Ceylan passt de bal met de wreef. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarikamışspor 68%, Maltepe SK 32%.
sarikamışspor - Maltepe SK 0:3

52e minuut.
Köymen rent richting de bal. Kazandibi is nu in balbezit. Köymen begaat een overtreding. Köymen krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Oral rent richting de bal. Oral geeft de bal voor. Çimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimci geeft de bal voor. Ceylan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Köymen is nu in balbezit. Şamlı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Köymen raakt geblesseerd tijdens het duel. Köymen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tutkowski is nu in balbezit. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Bursalıoğlu rent richting de bal. Çimci verovert de bal door een tackle van achteren. Çimci passt de bal met de wreef. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Grideanu passt de bal in één keer door. Daar is Ceylan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceylan geeft een hoge lob. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sarikamışspor 52%, Maltepe SK 48%.
sarikamışspor - Maltepe SK 0:3