Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alfonzo FC GöztepeSK
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 23.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Gaziantepli rent richting de bal. Özeller onderschept slim de pass. Özeller met een sublieme pass. Aksal rent richting de bal. Aksal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Aksal draait met de bal, schiet en ... Gaziantepli is nu in balbezit. Gaziantepli draait met de bal, schiet en ... Kolat probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Özler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
alfonzo FC - GöztepeSK 0:1

17e minuut.
Babaşahin is nu in balbezit. Babaşahin geeft de bal voor. Arkadaş is nu in balbezit. Aksal verovert de bal door een tackle van achteren. Aksal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Özler trapt de bal weg van het doel. Babaşahin kopt de bal weg. Daar is Arkadaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilki rent richting de bal. Tilki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kolat probeert naar een medespeler te passen. Atsız kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Atçı de bal onder controle te krijgen. Gaziantepli is nu in balbezit. Gaziantepli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alfonzo FC - GöztepeSK 0:2

29e minuut.
Özeller onderschept slim de pass. Özeller probeert naar een medespeler te passen. Sivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alfonzo FC 59%, GöztepeSK 41%.
alfonzo FC - GöztepeSK 0:2

53e minuut.
Közalan rent richting de bal. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atsız bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu onderschept slim de pass. Keloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sivas verovert de bal door een tackle van achteren. Babaşahin onderschept slim de pass. Babaşahin passt de bal met de wreef. Aksal is nu in balbezit. Aksal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Özeller verovert de bal door een tackle van achteren. Özeller passt de bal met de wreef. Daar is Keloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Közalan is nu in balbezit. Közalan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gaziantepli is nu in balbezit. Aksal rent richting de bal. Gaziantepli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaziantepli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aksal de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alfonzo FC 44%, GöztepeSK 56%.
alfonzo FC - GöztepeSK 0:2