Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sokker fk Babaspor
Attack Tactiek 4-1-3-2
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 41.8
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Uluses rent richting de bal. Kolbusz onderschept slim de pass. Vanlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz verovert de bal door een tackle van achteren. Kolbusz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Balkanerdem geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Balkanerdem passt de bal zonder na te denken. Mert bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrobák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chrobák krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Fillon probeert naar een medespeler te passen. Balkanerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkanerdem passt de bal met de wreef. Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fillon heeft problemen om de bal te vangen. Fillon probeert naar een medespeler te passen. Kolbusz is nu in balbezit. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap. Vanlılar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Fillon neemt de hoekschop. Kalkavan rent richting de bal. Chrobák is nu in balbezit. Klungelig pakt Kolbusz de bal. Kolbusz schiet op doel. Elbiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kalkavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz onderschept slim de pass. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu schiet op doel. Elbiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker fk - Babaspor 0:1

16e minuut.
Daar is Uluses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolbusz is nu in balbezit. Uluses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz is nu in balbezit. Kolbusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Elbiz speelt de bal door. Chrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrobák probeert naar een medespeler te passen. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker fk - Babaspor 0:2

21e minuut.
Inworp. Balkanerdem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalkavan heeft problemen om de bal te vangen. Kolbusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Andrus passt de bal zonder na te denken. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu met een sublieme pass. Kolbusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Elbiz met een harde bal richting middenveld. Chrobák kopt de bal weg. Daar is Kalkavan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker fk - Babaspor 0:3

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Vanlılar de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Balkanerdem zal de hoekschop nemen. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Balkanerdem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolbusz is nu in balbezit. Balkanerdem rent richting de bal. Balkanerdem geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sandıkçı de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Chrobák speelt de bal door. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu probeert naar een medespeler te passen. Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker fk - Babaspor 0:4

41e minuut.
Kutil trapt de bal weg van het doel. Chrobák rent richting de bal. Chrobák speelt de bal door. Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap. Elbiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Chrobák kopt de bal weg. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu passt de bal in één keer door. Kolbusz is nu in balbezit. Kolbusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker fk - Babaspor 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokker fk 84%, Babaspor 16%.
sokker fk - Babaspor 0:5

51e minuut.
Beldeanu rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fillon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Fillon verovert de bal door een tackle van achteren. Fillon geeft de bal voor. Uluses probeert de bal met de borst te controleren. Kolbusz is nu in balbezit. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Kalkavan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolbusz rent richting de bal. Kolbusz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ersönmez verovert de bal door een tackle van achteren. Ersönmez passt de bal zonder na te denken. Fillon speelt de bal door. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ersönmez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balkanerdem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolbusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chrobák rent richting de bal. Chrobák passt de bal in één keer door. Kolbusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Beldeanu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker fk - Babaspor 0:6

61e minuut.
Buluş rent richting de bal. Beldeanu is nu in balbezit. Buluş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buluş krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu draait met de bal, schiet en ... Vanlılar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolbusz is nu in balbezit. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker fk - Babaspor 0:7

66e minuut.
Kolbusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkavan verovert de bal door een tackle van achteren. Balkanerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Kolbusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Vanlılar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fillon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kolbusz is nu in balbezit. Kolbusz haalt uit met een fantastische trap. Elbiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Ersönmez rent richting de bal. Ersönmez passt de bal zonder na te denken. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker fk - Babaspor 0:8

76e minuut.
Turnasoy speelt de bal door. Mikami geeft een lange en hoge pass. Daar is Sandıkçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu draait met de bal, schiet en ... Elbiz bokst de bal weg. Kalkavan is nu in balbezit. Kolbusz onderschept slim de pass. Kolbusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sokker fk - Babaspor 0:9

84e minuut.
Beldeanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Poioco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokker fk 80%, Babaspor 20%.
sokker fk - Babaspor 0:9