Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tokat United MEG
Alt Yapı Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


35e minuut.
Aker passt de bal in één keer door. Yağız bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitura begaat een overtreding. Mitura krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokat United 46%, MEG 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tokat United - MEG 0:0

51e minuut.
Mitura geeft een hoge lob. Yağış maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Adıtemiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucsera geeft een lange en hoge pass. Yağış heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mitura rent richting de bal. Mitura geeft de bal voor. Cabbar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yağış is nu in balbezit. Yağış haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kucsera verovert de bal door een tackle van achteren. Kucsera geeft de bal voor. Tuncelili kopt de bal weg. Yağış bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağış draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Çatırdatıroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Diyarbakırlı geeft de bal voor. Tuncelili rent richting de bal. Tuncelili probeert naar een medespeler te passen. Yağış is nu in balbezit. Yağış schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çatırdatıroğlu trapt de bal weg van het doel. Garai kopt de bal weg. Yağış is nu in balbezit. Yağış haalt uit met een fantastische trap. Çatırdatıroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çatırdatıroğlu probeert naar een medespeler te passen. Mitura kopt de bal weg. Daar is Müniroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garai rent richting de bal. Garai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokat United 25%, MEG 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tokat United - MEG 0:0
MEG