Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe595 YY_Deniz FK
Normal Tactiek Defans&atack
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 36.4
weak Schieten solid
poor Passen poor
poor Verdedigen average


2e minuut.
Pekmezcioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Płotnikowski onderschept slim de pass. Płotnikowski met een sublieme pass. Siciński is nu in balbezit. Siciński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Breś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breś geeft een hoge lob. Siciński rent richting de bal. Siciński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Osmangazi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe595 - YY_Deniz FK 0:1

11e minuut.
Wilczkowski met een sublieme pass. Kazimierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayar verovert de bal door een tackle van achteren. Sayar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenerbahçe595 - YY_Deniz FK 1:1

13e minuut.
Pekmezcioğlu is nu in balbezit. Şırnaklılar verovert de bal door een tackle van achteren. Şırnaklılar speelt de bal door. Siciński rent richting de bal. Płotnikowski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe595 - YY_Deniz FK 1:2

14e minuut.
Sayar probeert naar een medespeler te passen. Elazığlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński rent richting de bal. Płotnikowski is nu in balbezit. Płotnikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Breś speelt de bal door. Daar is Płotnikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płotnikowski passt de bal zonder na te denken. Siciński rent richting de bal. Siciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Breś geeft de bal voor. Siciński is nu in balbezit. Pekmezcioğlu is nu in balbezit. Siciński onderschept slim de pass. Siciński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Gerede trapt de bal weg van het doel. Şırnaklılar kopt de bal weg. Siciński is nu in balbezit. Siciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe595 - YY_Deniz FK 1:3

44e minuut.
Şırnaklılar met de inworp. Siciński is nu in balbezit. Siciński geeft de bal voor. Tekerlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe595 55%, YY_Deniz FK 45%.
Fenerbahçe595 - YY_Deniz FK 1:3

51e minuut.
Bursalılar met de inworp. İlhanlar rent richting de bal. Breś verovert de bal door een tackle van achteren. Tekerlek rent richting de bal. Tekerlek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Elazığlı verovert de bal door een tackle van achteren. Elazığlı passt de bal met de wreef. Sayar rent richting de bal. Sayar draait met de bal, schiet en ... Mucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe595 - YY_Deniz FK 2:3

67e minuut.
Siciński verovert de bal door een tackle van achteren. Płotnikowski is nu in balbezit. Płotnikowski passt de bal met de wreef. Tekerlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Płotnikowski met een sublieme pass. Osmangazi is nu in balbezit. Siciński verovert de bal door een tackle van achteren. Siciński schiet op doel. Gerede werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe595 - YY_Deniz FK 2:4

82e minuut.
Tekerlek passt de bal zonder na te denken. Płotnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płotnikowski probeert naar een medespeler te passen. Siciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe595 68%, YY_Deniz FK 32%.
Fenerbahçe595 - YY_Deniz FK 2:4