Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TurkOrdusuSpor MALATYA SPORTİF A.Ş.
Normal Tactiek 541
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 38.4
weak Schieten solid
weak Passen solid
poor Verdedigen average


1e minuut.
Zarifel rent richting de bal. Ergin verovert de bal door een tackle van achteren. Ergin met een sublieme pass. Klungelig pakt Haki de bal. Haki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Zarifel passt de bal in één keer door. Doğan is nu in balbezit. Doğan passt de bal zonder na te denken. Daar is Seyitonbaşıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seyitonbaşıoğlu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Haki geeft een lange en hoge pass. Fırıncıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özgür zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sevgi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ergin is nu in balbezit. Haki rent richting de bal. Haki passt de bal zonder na te denken. Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Özgür probeert naar een medespeler te passen. Okumuş met een sublieme pass. Haki rent richting de bal. Haki draait met de bal, schiet en ... Papović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Çakılı passt de bal zonder na te denken. Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür speelt de bal door. Haki rent richting de bal. Haki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Seyitonbaşıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyitonbaşıoğlu geeft een hoge lob. Okumuş kopt de bal weg. Ergin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Özgür de bal. Özgür met een sublieme pass. Haki rent richting de bal. Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Okumuş kopt de bal weg. Zarifel is nu in balbezit. Haki bereikt de bal nog maar net als eerste. Haki schiet op doel. Şanlısoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Karaböcek passt de bal met de wreef. Eskitoprak bereikt de bal nog maar net als eerste. Okumuş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okumuş krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Çakılı met een sublieme pass. Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür met een sublieme pass. Sevgi heeft problemen om de bal te vangen. Sevgi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Okumuş is nu in balbezit. Karaböcek onderschept slim de pass. Karaböcek passt de bal in één keer door. Karcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcı draait met de bal, schiet en ... Ezelden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Inworp. Feller komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurkOrdusuSpor 73%, MALATYA SPORTİF A.Ş. 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TurkOrdusuSpor - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:0

47e minuut.
Çakılı is nu in balbezit. Çakılı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karaböcek de bal. Karcı is nu in balbezit. Karcı draait met de bal, schiet en ... Ezelden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Seyitonbaşıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanlıurfa is nu in balbezit. Seyitonbaşıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Seyitonbaşıoğlu geeft de bal voor. Haki krijgt zijn hoofd ertegen. Feller bokst de bal weg. Ergin geeft een hoge lob. Fırıncıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Feller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haki rent richting de bal. Haki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:1

52e minuut.
Okumuş is nu in balbezit. Okumuş passt de bal in één keer door. Haki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergin is nu in balbezit. Ergin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Fırıncıoğlu met een sublieme pass. Doğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğan geeft de bal voor. Sevgi rent richting de bal. Sevgi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zarifel onderschept slim de pass. Sevgi onderschept slim de pass. Ergin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergin draait met de bal, schiet en ... Feller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:2

66e minuut.
Haki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Özgür de bal. Özgür probeert naar een medespeler te passen. Ergin rent richting de bal. Ergin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Sevgi met een sublieme pass. Ergin heeft problemen om de bal te vangen. Ergin passt de bal zonder na te denken. Haki rent richting de bal. Haki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Soyer komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sualmaz komt het veld opgelopen. Sukal komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Sualmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fırıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz onderschept slim de pass. Sualmaz haalt uit met een fantastische trap. Feller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:3

76e minuut.
Tüzün komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Doeltrap. Feller met een harde bal richting middenveld. Sevgi kopt de bal weg. Sualmaz kan de bal niet met de borst controleren. Sualmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bahtiyaroğlu komt het veld opgelopen. Feller trapt de bal weg van het doel. Sevgi kopt de bal weg. Klungelig pakt Şanlıurfa de bal. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz draait met de bal, schiet en ... Feller bokst de bal weg.

89e minuut.
Sevgi onderschept slim de pass. Sevgi passt de bal met de wreef. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz draait met de bal, schiet en ... Feller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TurkOrdusuSpor - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurkOrdusuSpor 84%, MALATYA SPORTİF A.Ş. 16%.
TurkOrdusuSpor - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:4