Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yucak FC LORD25 FC
541 Tactiek 433
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
36 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 22.2
excellent Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen average


1e minuut.
Abyshkin speelt de bal door. Topraktepe rent richting de bal. Topraktepe passt de bal met de wreef. Penella is nu in balbezit. Penella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Uztaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztaş passt de bal met de wreef. Tanrıverdi speelt de bal door. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kemancı heeft problemen om de bal te vangen. Uztaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kulbilge geeft een lange en hoge pass. Bagsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Topraktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - LORD25 FC 1:0

10e minuut.
Penella springt en kopt de bal. Duygulu speelt de bal door. Brum kopt de bal weg. Penella rent richting de bal. Penella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kemancı onderschept slim de pass. Brum rent richting de bal. Brum probeert naar een medespeler te passen. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella draait met de bal, schiet en ... Duygulu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Penella passt de bal met de wreef. Uztaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum rent richting de bal. Penella is nu in balbezit. Penella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Inworp. Kulbilge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tanrıverdi geeft een hoge lob. Penella krijgt zijn hoofd ertegen. Duygulu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - LORD25 FC 2:0

22e minuut.
Özbekoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topraktepe verovert de bal door een tackle van achteren. Topraktepe geeft de bal voor. Penella rent richting de bal. Penella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - LORD25 FC 3:0

32e minuut.
Uztaş onderschept slim de pass. Brum speelt de bal door. Penella heeft problemen om de bal te vangen. Penella haalt uit met een fantastische trap. Duygulu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - LORD25 FC 4:0

34e minuut.
Kulbilge passt de bal zonder na te denken. Kemancı is nu in balbezit. Brum speelt de bal door. Penella is nu in balbezit. Penella schiet op doel. Duygulu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - LORD25 FC 5:0

40e minuut.
Kozalak is nu in balbezit. Kozalak geeft een lange en hoge pass. Abyshkin speelt de bal door. Penella is nu in balbezit. Penella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - LORD25 FC 6:0

43e minuut.
Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum passt de bal in één keer door. Penella is nu in balbezit. Penella haalt uit met een fantastische trap. Duygulu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - LORD25 FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yucak FC 19%, LORD25 FC 81%.
yucak FC - LORD25 FC 7:0

49e minuut.
Duygulu trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Uztaş de bal onder controle te krijgen. Brum speelt de bal door. Penella is nu in balbezit. Penella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella schiet op doel. Duygulu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Duygulu met een harde bal richting middenveld. Brum met een sublieme pass. Klungelig pakt Uztaş de bal. Penella is nu in balbezit. Penella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - LORD25 FC 8:0

54e minuut.
Süleymaniye passt de bal zonder na te denken. Ayverdi is nu in balbezit. Uztaş verovert de bal door een tackle van achteren. Uztaş draait met de bal, schiet en ... Duygulu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - LORD25 FC 9:0

58e minuut.
Tanrıverdi rent richting de bal. Tanrıverdi passt de bal in één keer door. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella draait met de bal, schiet en ... Duygulu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - LORD25 FC 10:0

60e minuut.
Ayverdi rent richting de bal. Penella verovert de bal door een tackle van achteren. Ordu is nu in balbezit. Penella verovert de bal door een tackle van achteren. Penella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Penella rent richting de bal. Penella schiet op doel. Duygulu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - LORD25 FC 11:0

65e minuut.
Topraktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Topraktepe passt de bal zonder na te denken. Penella speelt de bal door. Uztaş is nu in balbezit. Uztaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tanrıverdi onderschept slim de pass. Tanrıverdi met een sublieme pass. Daar is Penella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penella draait met de bal, schiet en ... Duygulu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - LORD25 FC 12:0

72e minuut.
Tanrıverdi rent richting de bal. Tanrıverdi geeft een hoge lob. Ayverdi rent richting de bal. Penella verovert de bal door een tackle van achteren. Penella draait met de bal, schiet en ... Duygulu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Kiciński verovert de bal door een tackle van achteren. Brum is nu in balbezit. Daar is Brum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanrıverdi is nu in balbezit. Tanrıverdi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Duygulu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Penella springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yucak FC 32%, LORD25 FC 68%.
yucak FC - LORD25 FC 12:0