Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reddevilz0 yucak FC
Normal Tactiek 541
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 38.9
average Schieten excellent
weak Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Anadolu schiet op doel. Mergen kopt de bal weg. Niğdelioğlu speelt de bal door. Penella rent richting de bal. Penella schiet op doel. Karakoçan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Moeller verovert de bal door een tackle van achteren. Moeller speelt de bal door. Anadolu met een sublieme pass. Penella is nu in balbezit. Penella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hacıbektaşıveli passt de bal met de wreef. Süleymaniye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşdağ verovert de bal door een tackle van achteren. Karaibrahimgil bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaibrahimgil haalt uit met een fantastische trap. Arapoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Brum met een sublieme pass. Anadolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anadolu passt de bal in één keer door. Penella rent richting de bal. Penella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
reddevilz0 - yucak FC 0:1

20e minuut.
Brum is nu in balbezit. Penella rent richting de bal. Brum is nu in balbezit. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reddevilz0 - yucak FC 0:2

26e minuut.
Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum met een sublieme pass. Penella is nu in balbezit. Penella draait met de bal, schiet en ... Karakoçan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
reddevilz0 - yucak FC 0:3

29e minuut.
Brum rent richting de bal. Brum geeft de bal voor. Penella is nu in balbezit. Penella draait met de bal, schiet en ... Karakoçan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
reddevilz0 - yucak FC 0:4

35e minuut.
Siirtlioğlu is nu in balbezit. Brum verovert de bal door een tackle van achteren. Brum probeert naar een medespeler te passen. Penella rent richting de bal. Penella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doeltrap. Karakoçan met een harde bal richting middenveld. Brum kopt de bal weg. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. Mergen trapt de bal weg. Topraktepe rent richting de bal. Topraktepe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Brum passt de bal in één keer door. Topraktepe is nu in balbezit. Topraktepe speelt de bal door. Klungelig pakt Penella de bal. Penella draait met de bal, schiet en ... Karakoçan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Bolkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulbilge verovert de bal door een tackle van achteren. Kulbilge geeft de bal voor. Hacıbektaşıveli kopt de bal weg. Topraktepe geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reddevilz0 72%, yucak FC 28%.
reddevilz0 - yucak FC 0:4

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulp met de inworp. Topraktepe probeert naar een medespeler te passen. Penella is nu in balbezit. Penella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Kılıçarslan de bal. Topraktepe begaat een overtreding. Kılıçarslan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kılıçarslan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Süleymaniye rent richting de bal. Gümüşdağ verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşdağ haalt uit met een fantastische trap. Arapoğlu bokst de bal weg.

61e minuut.
Siirtlioğlu is nu in balbezit. Brum onderschept slim de pass. Brum passt de bal met de wreef. Penella rent richting de bal. Penella draait met de bal, schiet en ... Paal!

66e minuut.
Brum onderschept slim de pass. Brum probeert naar een medespeler te passen. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella draait met de bal, schiet en ... Karakoçan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Siirtlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum is nu in balbezit. Brum speelt de bal door. Penella rent richting de bal. Penella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Penella is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vurduk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Hacıbektaşıveli de bal. Topraktepe is nu in balbezit. Topraktepe haalt uit met een fantastische trap. Karakoçan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Penella is nu in balbezit. Penella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reddevilz0 - yucak FC 0:5

78e minuut.
Kulp heeft problemen om de bal te vangen. Brum geeft een hoge lob. Daar is Mergen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella haalt uit met een fantastische trap. Karakoçan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Penella is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Siirtlioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Brum rent richting de bal. Brum probeert naar een medespeler te passen. Penella rent richting de bal. Penella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
reddevilz0 - yucak FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reddevilz0 67%, yucak FC 33%.
reddevilz0 - yucak FC 0:6