Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
serkanbruges CASPER FATHER
d2 Tactiek fthr
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
29.6 gemiddelde waardering 39.8
poor Schieten very good
poor Passen average
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Nadide onderschept slim de pass. Nadide geeft een hoge lob. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Wadyl geeft een lange en hoge pass. Çamdeviren kan de bal niet met de borst controleren. Muntenuş met een sublieme pass. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Abu-Abdel met een sublieme pass. Səfəroğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silva. Silva krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Szerc speelt de bal door. Abu-Abdel rent richting de bal. Abu-Abdel passt de bal zonder na te denken. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ... Belözoğlu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nadide onderschept slim de pass. Nadide probeert de bal met de borst te controleren. Nadide probeert naar een medespeler te passen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide onderschept slim de pass. Nadide geeft een hoge lob. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Contini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Contini is nu in balbezit. Franceschinel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Contini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çamdeviren neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: serkanbruges 65%, CASPER FATHER 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
serkanbruges - CASPER FATHER 0:0

46e minuut.
Noverraz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Silva passt de bal met de wreef. Abu-Abdel is nu in balbezit. Abu-Abdel passt de bal zonder na te denken. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür passt de bal met de wreef. Contini heeft problemen om de bal te vangen. Contini draait met de bal, schiet en ... Noverraz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - CASPER FATHER 0:1

65e minuut.
Franceschinel kopt de bal weg. Çamdeviren rent richting de bal. Çamdeviren met een sublieme pass. Contini rent richting de bal. Contini haalt uit met een fantastische trap. Noverraz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Livnjak is nu in balbezit. Nadide verovert de bal door een tackle van achteren. Nadide met een sublieme pass. Contini rent richting de bal. Contini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mascherpa probeert naar een medespeler te passen. Wadyl geeft een hoge lob. Çamdeviren kopt de bal weg. Silva probeert de bal aan de voet te houden. Silva schiet op doel. Noverraz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Contini is nu in balbezit. Contini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
serkanbruges - CASPER FATHER 0:2

74e minuut.
Inworp. Skafarek met de inworp. Özgür speelt de bal door. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Mascherpa met een sublieme pass. Abu-Abdel is nu in balbezit. Abu-Abdel geeft een lange en hoge pass. Özgür is nu in balbezit. Özgür geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Skafarek kopt de bal weg. Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür passt de bal zonder na te denken. Contini is nu in balbezit. Contini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: serkanbruges 75%, CASPER FATHER 25%.
serkanbruges - CASPER FATHER 0:2