Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
68 aksaray belediye spor Drosia F C.
Normal Tactiek YTB
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 45.7
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Ragıpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragıpoğlu speelt de bal door. Klungelig pakt Corbal de bal. Corbal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Altan de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Kinski verovert de bal door een tackle van achteren. Kinski probeert naar een medespeler te passen. Corbal rent richting de bal. Corbal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Regueiro passt de bal met de wreef. Deladerrière bereikt de bal nog maar net als eerste. Deladerrière probeert naar een medespeler te passen. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Deladerrière met de inworp. Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Kinski speelt de bal door. Corbal heeft problemen om de bal te vangen. Corbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
68 aksaray belediye spor - Drosia F C. 0:1

11e minuut.
Tulkis onderschept slim de pass. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ passt de bal in één keer door. Ragıpoğlu is nu in balbezit. Ragıpoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Deladerrière passt de bal met de wreef. Ragıpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragıpoğlu passt de bal met de wreef. Corbal is nu in balbezit. Corbal haalt uit met een fantastische trap. Boşkenar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Regueiro geeft een hoge lob. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal onderschept slim de pass. Corbal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
68 aksaray belediye spor - Drosia F C. 0:2

23e minuut.
Boşkenar trapt de bal weg van het doel. Regueiro kopt de bal weg. Ragıpoğlu rent richting de bal. Ragıpoğlu draait met de bal, schiet en ... Boşkenar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
68 aksaray belediye spor - Drosia F C. 0:3

23e minuut.
Kasım speelt de bal door. Kelleme rent richting de bal. Kelleme geeft de bal voor. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ geeft een hoge lob. Daar is Corbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbal draait met de bal, schiet en ... Boşkenar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
68 aksaray belediye spor - Drosia F C. 0:4

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Horvăţ neemt de hoekschop. Ragıpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal rent richting de bal. Corbal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boşkenar trapt de bal weg van het doel. Ragıpoğlu kopt de bal weg. Corbal is nu in balbezit. Corbal haalt uit met een fantastische trap. Boşkenar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Ragıpoğlu rent richting de bal. Ragıpoğlu passt de bal met de wreef. Corbal is nu in balbezit. Corbal draait met de bal, schiet en ... Boşkenar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
68 aksaray belediye spor - Drosia F C. 0:5

35e minuut.
Regueiro passt de bal zonder na te denken. Deladerrière bereikt de bal nog maar net als eerste. Deladerrière passt de bal in één keer door. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal draait met de bal, schiet en ... Boşkenar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
68 aksaray belediye spor - Drosia F C. 0:6

37e minuut.
Kelleme met een sublieme pass. Altan rent richting de bal. Corbal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Altan kan niet meer verder spelen. Uluca komt het veld opgelopen.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Horvăţ geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Regueiro de bal. Kinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Horvăţ zal de hoekschop nemen. Boşkenar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Corbal is nu in balbezit. Corbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
68 aksaray belediye spor - Drosia F C. 0:7

44e minuut.
Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ passt de bal zonder na te denken. Daar is Corbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbal draait met de bal, schiet en ... Boşkenar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
68 aksaray belediye spor - Drosia F C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 68 aksaray belediye spor 88%, Drosia F C. 12%.
68 aksaray belediye spor - Drosia F C. 0:8

49e minuut.
Tulkis onderschept slim de pass. Kinski is nu in balbezit. Kinski passt de bal in één keer door. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Corbal rent richting de bal. Uluca is nu in balbezit. Corbal onderschept slim de pass. Corbal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kinski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ragıpoğlu de bal. Ragıpoğlu passt de bal met de wreef. Corbal rent richting de bal. Corbal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Horvăţ met een snelle inworp. Tandoğan onderschept slim de pass. Bosacki met een sublieme pass. Ragıpoğlu is nu in balbezit. Ragıpoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
68 aksaray belediye spor - Drosia F C. 0:9

64e minuut.
Ragıpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal rent richting de bal. Ragıpoğlu speelt de bal door. Corbal rent richting de bal. Corbal schiet op doel. Boşkenar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ geeft een lange en hoge pass. Corbal krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Uluca de bal. Boşkenar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Tandoğan rent richting de bal. Tandoğan passt de bal met de wreef. Kinski probeert naar een medespeler te passen. Corbal is nu in balbezit. Corbal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ragıpoğlu probeert naar een medespeler te passen. Corbal heeft problemen om de bal te vangen. Corbal passt de bal in één keer door. Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Jańczyk geeft een lange en hoge pass. Horvăţ is nu in balbezit. Yorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal onderschept slim de pass. Corbal haalt uit met een fantastische trap. Boşkenar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Horvăţ probeert de bal met de borst te controleren. Horvăţ met een sublieme pass. Corbal rent richting de bal. Corbal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
68 aksaray belediye spor - Drosia F C. 0:10

77e minuut.
Horvăţ passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Corbal de bal. Ragıpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragıpoğlu haalt uit met een fantastische trap. Boşkenar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
68 aksaray belediye spor - Drosia F C. 0:11

79e minuut.
Altınmakas geeft de bal voor. Klungelig pakt Bosacki de bal. Bosacki probeert naar een medespeler te passen. Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Corbal is nu in balbezit. Corbal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
68 aksaray belediye spor - Drosia F C. 0:12

82e minuut.
Regueiro geeft een hoge lob. Yorulmaz is nu in balbezit. Corbal verovert de bal door een tackle van achteren. Ragıpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragıpoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
68 aksaray belediye spor - Drosia F C. 0:13

84e minuut.
Deladerrière speelt de bal door. Ragıpoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Altınmakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragıpoğlu is nu in balbezit. Ragıpoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ragıpoğlu passt de bal met de wreef. Uluca bereikt de bal nog maar net als eerste. Deladerrière onderschept slim de pass. Deladerrière haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 68 aksaray belediye spor 81%, Drosia F C. 19%.
68 aksaray belediye spor - Drosia F C. 0:13