Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Turks CANPOLAT FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Dokuzeylül kan de bal niet met de borst controleren. Felekoğlu onderschept slim de pass. Felekoğlu met een sublieme pass. Kuluncak is nu in balbezit. Kuluncak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Cicimen trapt de bal weg van het doel. Utkualan kopt de bal weg. Bahçevan rent richting de bal. Kütahyalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kütahyalıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Niğdeli is nu in balbezit. Dokuzeylül bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokuzeylül probeert naar een medespeler te passen. Kocatürk is nu in balbezit. Kocatürk haalt uit met een fantastische trap. Paal! Güler speelt de bal door. Taşçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngöz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Güngöz krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Taşçıoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Dokuzeylül zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kocatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatürk passt de bal met de wreef. Kütahyalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kütahyalıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Taşçıoğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kuluncak met de inworp. Felekoğlu is nu in balbezit. Felekoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Turks - CANPOLAT FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Turks 52%, CANPOLAT FC 48%.
The Turks - CANPOLAT FC 1:0

49e minuut.
Dokuzeylül passt de bal zonder na te denken. Çeviker rent richting de bal. Kütahyalıoğlu rent richting de bal. Yağcılar rent richting de bal. Yağcılar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bahçevan probeert naar een medespeler te passen. Güngöz is nu in balbezit. Utkualan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeviker bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeviker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Yağcılar rent richting de bal. Kütahyalıoğlu rent richting de bal. Kütahyalıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Köfteci de bal onder controle te krijgen. Güler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

60e minuut.
Sezginer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nizamoğlu met de inworp. Yağcılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağcılar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Turks 72%, CANPOLAT FC 28%.
The Turks - CANPOLAT FC 1:0