Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaKaRaMaSuKo nordia
k.a Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
33 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 21.2
good Schieten poor
solid Passen weak
average Verdedigen poor


3e minuut.
Harper is nu in balbezit. Oğuzel onderschept slim de pass. Şenocak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Şenocak krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Uebersax speelt de bal door. Dévánszki rent richting de bal. Yediyüz rent richting de bal. Dévánszki onderschept slim de pass. Dévánszki draait met de bal, schiet en ... Kendir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Oross verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Oross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oross geeft een lange en hoge pass. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Petekkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Uebersax verovert de bal door een tackle van achteren. Uebersax met een sublieme pass. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - nordia 1:0

17e minuut.
Lehner probeert de bal met de borst te controleren. Uebersax speelt de bal door. Cichecki probeert naar een medespeler te passen. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Uebersax passt de bal met de wreef. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki passt de bal zonder na te denken. Roman is nu in balbezit. Roman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Uebersax bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Uebersax is nu in balbezit. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cichecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uebersax speelt de bal door. Harper probeert naar een medespeler te passen. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - nordia 2:0

24e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Petekkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman onderschept slim de pass. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Cichecki is nu in balbezit. Cichecki geeft een lange en hoge pass. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki draait met de bal, schiet en ... Kendir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - nordia 3:0

28e minuut.
Alaşan is nu in balbezit. Roman onderschept slim de pass. Roman passt de bal in één keer door. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - nordia 4:0

29e minuut.
Müniroğlu speelt de bal door. Daar is Hacıbektaşoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dévánszki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dévánszki krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Cichecki rent richting de bal. Cichecki passt de bal in één keer door. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Uebersax bereikt de bal nog maar net als eerste. Uebersax geeft een lange en hoge pass. Kendir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Dévánszki passt de bal met de wreef. Uebersax is nu in balbezit. Uebersax passt de bal zonder na te denken. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uebersax met een sublieme pass. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman passt de bal in één keer door. Cichecki met een sublieme pass. Uebersax rent richting de bal. Uebersax geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - nordia 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaKaRaMaSuKo 29%, nordia 71%.
MaKaRaMaSuKo - nordia 5:0

46e minuut.
Oğuzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzel speelt de bal door. Erarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki onderschept slim de pass. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. Kendir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Yediyüz is nu in balbezit. Yediyüz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cichecki met een snelle inworp. Uebersax geeft de bal voor. Kendir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roman is nu in balbezit. Roman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - nordia 6:0

52e minuut.
Harper rent richting de bal. Harper geeft de bal voor. Yediyüz heeft problemen om de bal te vangen. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - nordia 7:0

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uebersax geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Dévánszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dévánszki draait met de bal, schiet en ... Kendir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - nordia 8:0

64e minuut.
Petekkaya controleert de bal met de borst. Harper bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petekkaya. Harper roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Harper kan niet meer verder spelen. Pyrzanowski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kendir trapt de bal weg. Inworp. Pyrzanowski met de inworp. Uebersax speelt de bal door. Dévánszki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - nordia 9:0

67e minuut.
Pyrzanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uebersax is nu in balbezit. Uebersax met een sublieme pass. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cichecki speelt de bal door. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman passt de bal zonder na te denken. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - nordia 10:0

75e minuut.
Yediyüz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uebersax met de inworp. Cichecki is nu in balbezit. Cichecki geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki schiet op doel. Kendir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - nordia 11:0

77e minuut.
Pyrzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Uebersax bereikt de bal nog maar net als eerste. Uebersax passt de bal zonder na te denken. Daar is Dévánszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cichecki rent richting de bal. Cichecki passt de bal zonder na te denken. Dévánszki met een sublieme pass. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
Kıraç heeft problemen om de bal te vangen. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pyrzanowski de bal. Uebersax geeft de bal voor. Kendir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - nordia 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaKaRaMaSuKo 22%, nordia 78%.
MaKaRaMaSuKo - nordia 12:0