Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaKaRaMaSuKo BAL PORSUKLARI
k.a Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
41 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 18.8
zeer goed Schieten waardeloos
solide Passen zwak
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Karaalibey verovert de bal door een tackle van achteren. Karaalibey speelt de bal door. Ötmez is nu in balbezit. Ötmez geeft de bal voor. Turgut springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Sandtorv kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kılıççı de bal onder controle te krijgen. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kılıççı de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Dönmez kan de bal niet met de borst controleren. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki passt de bal in één keer door. Sandtorv is nu in balbezit. Sandtorv haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cichecki rent richting de bal. Cichecki speelt de bal door. Sandtorv heeft problemen om de bal te vangen. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki draait met de bal, schiet en ... Burdurlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - BAL PORSUKLARI 1:0

14e minuut.
Harper geeft de bal voor. Aydan heeft problemen om de bal te vangen. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki draait met de bal, schiet en ... Burdurlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Sandtorv rent richting de bal. Sandtorv schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - BAL PORSUKLARI 2:0

16e minuut.
Cichecki rent richting de bal. Cichecki probeert naar een medespeler te passen. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandtorv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandtorv schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - BAL PORSUKLARI 3:0

19e minuut.
Sandtorv heeft problemen om de bal te vangen. Sandtorv passt de bal in één keer door. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. Burdurlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - BAL PORSUKLARI 4:0

21e minuut.
Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki passt de bal in één keer door. Sandtorv rent richting de bal. Sandtorv haalt uit met een fantastische trap. Kılıççı probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uebersax zal de hoekschop nemen. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - BAL PORSUKLARI 5:0

23e minuut.
Güleryüz rent richting de bal. Uebersax onderschept slim de pass. Uebersax passt de bal zonder na te denken. Dévánszki heeft problemen om de bal te vangen. Dévánszki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sandtorv passt de bal zonder na te denken. Dévánszki rent richting de bal. Uebersax probeert naar een medespeler te passen. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. Burdurlu bokst de bal weg. Klungelig pakt Aydan de bal. Sandtorv is nu in balbezit. Sandtorv draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Aydan de bal. Sandtorv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandtorv draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kılıççı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uebersax geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dévánszki probeert de bal met de borst te controleren. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. Burdurlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kılıççı trapt de bal weg. Cichecki kopt de bal weg. Sandtorv rent richting de bal. Sandtorv haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Burdurlu speelt de bal door. Dévánszki kopt de bal weg. Sandtorv rent richting de bal. Sandtorv draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sandtorv schiet op doel. Burdurlu probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Harper met een snelle inworp. Uebersax geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Uebersax kopt de bal weg. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki passt de bal zonder na te denken. Sandtorv rent richting de bal. Sandtorv draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mardinlioğlu is nu in balbezit. Mardinlioğlu geeft een hoge lob. Yeşiltaş probeert de bal met de borst te controleren. Turgut bereikt de bal nog maar net als eerste. Turgut schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Uebersax probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dévánszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aydan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sandtorv rent richting de bal. Sandtorv draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Daar is Dönmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harper bereikt de bal nog maar net als eerste. Uebersax probeert naar een medespeler te passen. Sandtorv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandtorv schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Harper speelt de bal door. Cichecki is nu in balbezit. Uebersax met een sublieme pass. Dévánszki heeft problemen om de bal te vangen. Dévánszki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - BAL PORSUKLARI 6:0

44e minuut.
Güleryüz heeft problemen om de bal te vangen. Sandtorv onderschept slim de pass. Sandtorv speelt de bal door. Dévánszki heeft problemen om de bal te vangen. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaKaRaMaSuKo 33%, BAL PORSUKLARI 67%.
MaKaRaMaSuKo - BAL PORSUKLARI 6:0

48e minuut.
Cichecki rent richting de bal. Cichecki geeft de bal voor. Daar is Dévánszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandtorv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandtorv schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Sancaktaroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancaktaroğlu begaat een overtreding. Sancaktaroğlu krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Sandtorv is nu in balbezit. Uebersax is nu in balbezit. Uebersax passt de bal met de wreef. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki draait met de bal, schiet en ... Paal! Sandtorv rent richting de bal. Sandtorv haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - BAL PORSUKLARI 7:0

69e minuut.
Cichecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Uebersax de bal. Uebersax speelt de bal door. Cichecki rent richting de bal. Cichecki geeft een lange en hoge pass. Burdurlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Harper met een sublieme pass. Uebersax rent richting de bal. Uebersax passt de bal in één keer door. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sandtorv rent richting de bal. Uebersax is nu in balbezit. Uebersax passt de bal met de wreef. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - BAL PORSUKLARI 8:0

74e minuut.
Mardinlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandtorv verovert de bal door een tackle van achteren. Sandtorv probeert naar een medespeler te passen. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sandtorv passt de bal zonder na te denken. Burdurlu probeert naar een medespeler te passen. Harper kopt de bal weg. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. Burdurlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sandtorv rent richting de bal. Sandtorv draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Harper geeft een hoge lob. Dönmez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sandtorv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandtorv schiet op doel. Burdurlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - BAL PORSUKLARI 9:0

90e minuut.
Dévánszki is nu in balbezit. Sandtorv bereikt de bal nog maar net als eerste. Uebersax probeert naar een medespeler te passen. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaKaRaMaSuKo 29%, BAL PORSUKLARI 71%.
MaKaRaMaSuKo - BAL PORSUKLARI 9:0