Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΙOΛIKOΣ Barcalakers
Ζευς 18 Tactiek BARCALAKERS
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
74.9 gemiddelde waardering 67
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen formidable
incredible Verdedigen excellent


4e minuut.
Santana is nu in balbezit. Santana geeft de bal voor. Daar is Echegaray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şamiloğlu is nu in balbezit. Şamiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Barcalakers 0:1

5e minuut.
Lakiotis heeft problemen om de bal te vangen. Gočár rent richting de bal. Lakiotis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lakiotis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Koern rent richting de bal. Santana onderschept slim de pass. Santana geeft een hoge lob. Şamiloğlu springt en kopt de bal. Archontidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Ododiadis geeft een lange en hoge pass. Połubiński kopt de bal weg. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Ivgi speelt de bal door. Thiện Ân rent richting de bal. Şamiloğlu onderschept slim de pass. Şamiloğlu schiet op doel. Archontidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Barcalakers 0:2

18e minuut.
Scieur is nu in balbezit. Scieur passt de bal met de wreef. Astorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Inworp. Gočár met een snelle inworp. Scieur probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Astorino de bal. Astorino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Gočár passt de bal in één keer door. Scieur rent richting de bal. Scieur passt de bal met de wreef. Astorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Inworp. Velásquez komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Scieur met een sublieme pass. Gočár rent richting de bal. Daar is Gočár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gočár geeft een hoge lob. Astorino springt en kopt de bal. Yeditepe bokst de bal weg. Daar is Bánó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Barcalakers 1:2

31e minuut.
Gočár rent richting de bal. Gočár passt de bal zonder na te denken. Velásquez speelt de bal door. Daar is Astorino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astorino haalt uit met een fantastische trap. Yeditepe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Thiện Ân passt de bal met de wreef. Gočár is nu in balbezit. Gočár passt de bal met de wreef. Astorino is nu in balbezit. Astorino draait met de bal, schiet en ... Yeditepe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Gočár kopt de bal weg. Scieur probeert naar een medespeler te passen. Astorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ΑΙOΛIKOΣ - Barcalakers 2:2

42e minuut.
Goufas kopt de bal weg. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński passt de bal zonder na te denken. Santana is nu in balbezit. Santana geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΙOΛIKOΣ 27%, Barcalakers 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΑΙOΛIKOΣ - Barcalakers 2:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeny komt het veld opgelopen. Koern met de inworp. Jeny met een sublieme pass. Gočár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gočár geeft een hoge lob. Dubuś springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Ivgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Echegaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivgi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ivgi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Jeny is nu in balbezit. Jeny probeert naar een medespeler te passen. Gočár rent richting de bal. Gočár geeft de bal voor. Astorino krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Inworp. Seara komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Połubiński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gočár geeft de bal voor. Seara springt en kopt de bal. Yeditepe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Klungelig pakt Bánó de bal. Velásquez onderschept slim de pass. Velásquez passt de bal in één keer door. Seara is nu in balbezit. Seara draait met de bal, schiet en ... Yeditepe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Gočár kopt de bal weg. Jeny bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeny speelt de bal door. Dubuś rent richting de bal. Dubuś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Santana speelt de bal door. Aab bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiện Ân rent richting de bal. Aab onderschept slim de pass. Aab draait met de bal, schiet en ... Archontidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Gočár probeert naar een medespeler te passen. Goufas onderschept slim de pass. Seara is nu in balbezit. Seara draait met de bal, schiet en ... Yeditepe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Barcalakers 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΙOΛIKOΣ 37%, Barcalakers 63%.
ΑΙOΛIKOΣ - Barcalakers 3:2