Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ntouba ΑΙOΛIKOΣ
541vsextrem Tactiek Ζευς 18
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
66.7 gemiddelde waardering 75.7
excellent Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
formidable Verdedigen incredible


4e minuut.
Velásquez geeft een hoge lob. Scieur is nu in balbezit. Scieur geeft een lange en hoge pass. Astorino krijgt zijn hoofd ertegen. Laguna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ntouba - ΑΙOΛIKOΣ 0:1

12e minuut.
Pesci geeft de bal voor. Ododiadis is nu in balbezit. Szuba verovert de bal door een tackle van achteren. Szuba haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Deiss de bal onder controle te krijgen. Archontidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pesci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szuba krijgt zijn hoofd ertegen. Koern onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Szuba kopt de bal weg. Deiss verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pesci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szuba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Galiotto kopt de bal weg. Velásquez speelt de bal door. Astorino is nu in balbezit. Astorino schiet op doel. Laguna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ntouba - ΑΙOΛIKOΣ 0:2

19e minuut.
Mantzanas rent richting de bal. Mantzanas speelt de bal door. Paneleiro heeft problemen om de bal te vangen. Seara verovert de bal door een tackle van achteren. Seara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Moromete is nu in balbezit. Velásquez onderschept slim de pass. Beké onderschept slim de pass. Beké geeft een hoge lob. Szuba is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hernes is nu in balbezit. Scieur onderschept slim de pass. Scieur passt de bal met de wreef. Astorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Astorino rent richting de bal. Beké tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Astorino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mantzanas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Seara bereikt de bal nog maar net als eerste. Seara draait met de bal, schiet en ... Poledica probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Scieur met de inworp. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez geeft een lange en hoge pass. Astorino krijgt zijn hoofd ertegen. Laguna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ntouba 56%, ΑΙOΛIKOΣ 44%.
Ntouba - ΑΙOΛIKOΣ 0:2

50e minuut.
Velásquez passt de bal met de wreef. Jeny probeert naar een medespeler te passen. Scieur is nu in balbezit. Scieur geeft een lange en hoge pass. Seara maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Chiţac geeft een hoge lob. Szuba kopt de bal weg. Beké bereikt de bal nog maar net als eerste. Beké geeft een lange en hoge pass. Szuba maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Koern maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Moromete kopt de bal weg. Deiss geeft een hoge lob. Seara is nu in balbezit. Seara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Scieur passt de bal zonder na te denken. Jeny rent richting de bal. Jeny passt de bal zonder na te denken. Mantzanas rent richting de bal. Mantzanas geeft de bal voor. Laguna bokst de bal weg.

62e minuut.
Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss speelt de bal door. Velásquez speelt de bal door. Seara is nu in balbezit. Seara haalt uit met een fantastische trap. Laguna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thiện Ân komt het veld opgelopen. Dubuś komt het veld opgelopen. Gočár komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pesci speelt de bal door. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś draait met de bal, schiet en ... Laguna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ntouba - ΑΙOΛIKOΣ 0:3

69e minuut.
Seara rent richting de bal. Seara geeft een lange en hoge pass. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez geeft een lange en hoge pass. Dubuś maakt een snoekduik en kopt de bal. Laguna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Mantzanas geeft een hoge lob. Seara is nu in balbezit. Laguna met een sublieme pass. Echegaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Echegaray geeft een lange en hoge pass. Laguna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Beké passt de bal zonder na te denken. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ododiadis zijn tegenspeler op de grond. Ododiadis krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Gočár passt de bal in één keer door. Mantzanas speelt de bal door. Seara rent richting de bal. Seara draait met de bal, schiet en ... Laguna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ntouba - ΑΙOΛIKOΣ 0:4

80e minuut.
Galiotto rent richting de bal. Galiotto passt de bal zonder na te denken. Moromete rent richting de bal. Dubuś onderschept slim de pass. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Laguna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Velásquez met een sublieme pass. Gočár rent richting de bal. Gočár passt de bal in één keer door. Dubuś rent richting de bal. Dubuś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ntouba 71%, ΑΙOΛIKOΣ 29%.
Ntouba - ΑΙOΛIKOΣ 0:4