Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Σπόρτινγκ Χιχόν Damned FC
Ραουλ Tactiek DEF
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
64 gemiddelde waardering 56.6
excellent Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


16e minuut.
Kovár geeft de bal voor. Bonovas rent richting de bal. Le Du onderschept slim de pass. Le Du haalt uit met een fantastische trap. MacHutcheon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Σπόρτινγκ Χιχόν - Damned FC 0:1

21e minuut.
Kovár rent richting de bal. Gämperle is nu in balbezit. Gämperle speelt de bal door. Le Du is nu in balbezit. Le Du haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Teplovas kan de bal niet met de borst controleren. Teplovas geeft de bal voor. Woldseth rent richting de bal. Tunkis onderschept slim de pass. Tunkis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Σπόρτινγκ Χιχόν 49%, Damned FC 51%.
Σπόρτινγκ Χιχόν - Damned FC 0:1

46e minuut.
Plitas komt het veld opgelopen. Lappas komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Amadori met een sublieme pass. Le Du is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amadori. Le Du moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Le Du kan niet meer verder spelen. Grohe komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Plitas draait met de bal, schiet en ... Molus probeert de bal aan de voet te houden. Kirejenkovas onderschept slim de pass. Tınay geeft de bal voor. Lappas springt en kopt de bal. Zoupas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Jasseron rent richting de bal. Jasseron geeft een lange en hoge pass. Lappas kopt de bal weg. Plitas rent richting de bal. Plitas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Girulis met de inworp. Calderón probeert naar een medespeler te passen. Carcalete geeft de bal voor. Plitas rent richting de bal. Plitas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pozza rent richting de bal. Kefalidis onderschept slim de pass. Kefalidis passt de bal in één keer door. Plitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Calderón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maciesiak komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kefalidis is nu in balbezit. Kefalidis passt de bal in één keer door. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas haalt uit met een fantastische trap. Zoupas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Σπόρτινγκ Χιχόν - Damned FC 1:1

85e minuut.
Girulis met de inworp. Maciesiak rent richting de bal. Kefalidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kefalidis geeft een lange en hoge pass. Plitas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Σπόρτινγκ Χιχόν 40%, Damned FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Σπόρτινγκ Χιχόν - Damned FC 1:1