Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aiolis Σπόρτινγκ Χιχόν
CBN3 Tactiek Ραουλ
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
58.3 gemiddelde waardering 62.3
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Manias is nu in balbezit. Manias passt de bal zonder na te denken. Mitseas met een sublieme pass. Daar is Urzică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urzică draait met de bal, schiet en ... MacHutcheon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Aiolis - Σπόρτινγκ Χιχόν 1:0

3e minuut.
Papapanagis is nu in balbezit. Papapanagis speelt de bal door. Naxakis geeft een hoge lob. Urzică rent richting de bal. Urzică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Tunkis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teplovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Naxakis zijn tegenspeler op de grond. Naxakis krijgt een gele kaart. Teplovas raakt geblesseerd tijdens het duel. Tınay wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Naxakis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chrysomallis de bal. Urzică is nu in balbezit. Urzică draait met de bal, schiet en ... MacHutcheon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aiolis - Σπόρτινγκ Χιχόν 2:0

29e minuut.
Rigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigas passt de bal met de wreef. Mitseas is nu in balbezit. Mitseas passt de bal in één keer door. Manias geeft de bal voor. MacHutcheon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Rigas rent richting de bal. Rigas geeft de bal voor. Urzică is nu in balbezit. Urzică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aiolis - Σπόρτινγκ Χιχόν 3:0

34e minuut.
Kövesfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonovas verovert de bal door een tackle van achteren. Bonovas geeft een hoge lob. Tunkis rent richting de bal. Tunkis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aiolis 54%, Σπόρτινγκ Χιχόν 46%.
Aiolis - Σπόρτινγκ Χιχόν 3:0

59e minuut.
Chrysomallis verovert de bal door een tackle van achteren. Chrysomallis geeft een hoge lob. Tunkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunkis schiet op doel. Dekavallas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rigas rent richting de bal. Çekiç rent richting de bal. Çekiç probeert naar een medespeler te passen. Teplovas is nu in balbezit. Teplovas haalt uit met een fantastische trap. Dekavallas bokst de bal weg.

88e minuut.
Rigas passt de bal met de wreef. Chrysomallis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mitseas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitseas schiet op doel. MacHutcheon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aiolis 51%, Σπόρτινγκ Χιχόν 49%.
Aiolis - Σπόρτινγκ Χιχόν 3:0