Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARIS Thessaloniki Damned FC
ανατροπη Tactiek DEF
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
63.6 gemiddelde waardering 59.8
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Porýnský rent richting de bal. Porýnský geeft de bal voor. Ferencz kopt de bal weg. Le Du rent richting de bal. Le Du haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Stavropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavropoulos passt de bal in één keer door. Jalšovec is nu in balbezit. Jalšovec haalt uit met een fantastische trap. Zoupas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARIS Thessaloniki - Damned FC 1:0

20e minuut.
Woldseth kopt de bal weg. Zegar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özbekoğlu. Özbekoğlu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Jalšovec rent richting de bal. Met opzet legt Woldseth zijn tegenspeler op de grond. Jalšovec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stavropoulos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grekos maakt een snoekduik en kopt de bal. Zoupas bokst de bal weg.

34e minuut.
Gämperle is nu in balbezit. Gämperle passt de bal met de wreef. Zegar rent richting de bal. Le Du bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Du schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Inworp. Floruţ met de inworp. Klungelig pakt Stavropoulos de bal. Stavropoulos geeft een hoge lob. Grekos maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Zoupas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARIS Thessaloniki 63%, Damned FC 37%.
ARIS Thessaloniki - Damned FC 1:0

48e minuut.
Zegar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grohe komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Stavropoulos geeft de bal voor. Woldseth kopt de bal weg. Kovár probeert de bal aan de voet te houden. Jalšovec is nu in balbezit. Jalšovec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Porýnský onderschept slim de pass. Echevérry bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevérry speelt de bal door. Jalšovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalšovec haalt uit met een fantastische trap. Zoupas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Echevérry neemt de hoekschop. Jalšovec krijgt zijn hoofd ertegen. Zoupas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Jalšovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalšovec speelt de bal door. Stavropoulos is nu in balbezit. Stavropoulos haalt uit met een fantastische trap. Zoupas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ARIS Thessaloniki - Damned FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARIS Thessaloniki 48%, Damned FC 52%.
ARIS Thessaloniki - Damned FC 2:0