Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leicester City F.C Σπόρτινγκ Χιχόν
5-3-2 comp Tactiek Ραουλ
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.3 gemiddelde waardering 62.1
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Špec geeft de bal voor. Manavis rent richting de bal. Chrysomallis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Manavis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Minakidis neemt zijn aanloop. MacHutcheon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

8e minuut.
Bruzone heeft problemen om de bal te vangen. Jasseron rent richting de bal. Jasseron passt de bal in één keer door. Teplovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplovas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Makrionitis trapt de bal weg. Jasseron kopt de bal weg. Teplovas rent richting de bal. Teplovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leicester City F.C - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:1

9e minuut.
Kosmidis met een sublieme pass. Minakidis passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Špec de bal onder controle te krijgen. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leicester City F.C - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:2

13e minuut.
Jasseron bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasseron geeft een lange en hoge pass. Teplovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplovas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leicester City F.C - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:3

17e minuut.
Truszczyński geeft de bal voor. Minakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonovas begaat een overtreding. Bonovas krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Špec geeft de bal voor. Inworp. Girulis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lappas heeft problemen om de bal te vangen. Lappas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bonovas passt de bal met de wreef. Jasseron rent richting de bal. Jasseron passt de bal zonder na te denken. Girulis rent richting de bal. Girulis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leicester City F.C 61%, Σπόρτινγκ Χιχόν 39%.
Leicester City F.C - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:3

47e minuut.
Bruzone rent richting de bal. Papapanagis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bruzone raakt geblesseerd tijdens het duel. Kosmidis met een snel genomen vrije trap. Manavis bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavis schiet op doel. MacHutcheon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Jasseron verovert de bal door een tackle van achteren. Jasseron geeft een lange en hoge pass. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas haalt uit met een fantastische trap. Makrionitis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leicester City F.C - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:4

64e minuut.
Frakiewicz geeft een hoge lob. Minakidis heeft problemen om de bal te vangen. Papapanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papapanagis geeft een lange en hoge pass. Teplovas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Jasseron speelt de bal door. Kefalidis met een sublieme pass. Lappas rent richting de bal. Lappas schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Teplovas is nu in balbezit. Papastefanou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papastefanou speelt de bal door. Teplovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplovas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Amadori rent richting de bal. Truszczyński speelt de bal door. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas schiet op doel. Makrionitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leicester City F.C - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:5

81e minuut.
Špec heeft problemen om de bal te vangen. Lappas rent richting de bal. Špec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Špec krijgt een gele kaart. Lappas raakt geblesseerd tijdens het duel. Kefalidis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Makrionitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leicester City F.C - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:6

81e minuut.
Klungelig pakt Teplovas de bal. Jagusztyn geeft de bal voor. Minakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Minakidis haalt uit met een fantastische trap. MacHutcheon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Amadori geeft een lange en hoge pass. Lappas is nu in balbezit. Špec begaat een overtreding. Špec krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Lappas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kefalidis met een snel genomen vrije trap. Lappas rent richting de bal. Lappas haalt uit met een fantastische trap. Makrionitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leicester City F.C - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:7

84e minuut.
Minakidis passt de bal zonder na te denken. Truszczyński speelt de bal door. Fikejz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas haalt uit met een fantastische trap. Makrionitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Frakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teplovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplovas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Bonovas kopt de bal weg. Daar is Frakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kefalidis met een sublieme pass. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Kefalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas is nu in balbezit. Lappas schiet op doel. De bal raakt de paal. Kefalidis is nu in balbezit. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tozzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lappas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kefalidis neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Leicester City F.C - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leicester City F.C 72%, Σπόρτινγκ Χιχόν 28%.
Leicester City F.C - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:8