Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AIGEAS SC Midnight Gods
pred Tactiek APOKALYPSE
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 55.8
solide Schieten formidabel
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Andreou maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Soler rent richting de bal. Soler probeert naar een medespeler te passen. Thế Doanh rent richting de bal. Thế Doanh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Ioannidis kopt de bal weg. Leonte probeert naar een medespeler te passen. Fatalski probeert de bal met de borst te controleren. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler draait met de bal, schiet en ... Strigén kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Thế Doanh geeft de bal voor. Blázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chajdas onderschept slim de pass. Chajdas geeft een hoge lob. Soler maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Schipka is nu in balbezit. Schipka probeert naar een medespeler te passen. Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - Midnight Gods 0:1

34e minuut.
Fatalski is nu in balbezit. Fatalski passt de bal zonder na te denken. Diochnos rent richting de bal. Diochnos geeft een hoge lob. Duy Hải springt en kopt de bal. Ypsilantis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Schipka probeert naar een medespeler te passen. Chajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chajdas speelt de bal door. Thế Doanh rent richting de bal. Thế Doanh draait met de bal, schiet en ... Strigén verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - Midnight Gods 0:2

44e minuut.
Leonte is nu in balbezit. Reuland met een sublieme pass. Blázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Blázquez passt de bal zonder na te denken. Duy Hải rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Blázquez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. Ypsilantis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIGEAS SC 56%, Midnight Gods 44%.
AIGEAS SC - Midnight Gods 0:2

49e minuut.
Reuland passt de bal zonder na te denken. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải passt de bal in één keer door. Ling-Park rent richting de bal. Ling-Park draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Chajdas passt de bal in één keer door. Schipka rent richting de bal. Thế Doanh is nu in balbezit. Schipka rent richting de bal. Schipka schiet op doel. Strigén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Blázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Blázquez passt de bal met de wreef. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. Ypsilantis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - Midnight Gods 1:2

87e minuut.
Chajdas geeft de bal voor. Soler kopt de bal weg. Thế Doanh rent richting de bal. Thế Doanh haalt uit met een fantastische trap. Strigén maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIGEAS SC - Midnight Gods 1:3

89e minuut.
Leonte passt de bal in één keer door. Diochnos heeft problemen om de bal te vangen. Fatalski rent richting de bal. Diochnos is nu in balbezit. Diochnos probeert naar een medespeler te passen. Ypsilantis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIGEAS SC 40%, Midnight Gods 60%.
AIGEAS SC - Midnight Gods 1:3