Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C PELEKANS ThunderCats
532 otto Tactiek L2
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
64.9 gemiddelde waardering 66.2
excellent Schieten very good
formidable Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Lamela geeft de bal voor. Azran kopt de bal weg. Dounias geeft een lange en hoge pass. Mazgaj springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C PELEKANS - ThunderCats 0:1

5e minuut.
Bithikotsis passt de bal met de wreef. Hunyadi geeft de bal voor. Kokorogiannis kopt de bal weg. Mazgaj is nu in balbezit. Mazgaj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Ţicleanu onderschept slim de pass. Bithikotsis onderschept slim de pass. Bithikotsis passt de bal met de wreef. Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mazgaj rent richting de bal. Lamela rent richting de bal. Simonyi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simonyi krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Bithikotsis verovert de bal door een tackle van achteren. Bithikotsis met een sublieme pass. Lamela is nu in balbezit. Lamela schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Dounias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dounias probeert naar een medespeler te passen. Mazgaj is nu in balbezit. Mazgaj draait met de bal, schiet en ... Canelón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Dounias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kocabıyık probeert naar een medespeler te passen. Dimák rent richting de bal. Dimák geeft de bal voor. Lamela maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ţicleanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Belidman de bal. Dimák is nu in balbezit. Wiatrak onderschept slim de pass. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap. Barlocco bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C PELEKANS 62%, ThunderCats 38%.
F.C PELEKANS - ThunderCats 0:1

54e minuut.
Azran geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dounias met een snelle inworp. Kokorogiannis is nu in balbezit. Kokorogiannis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kocabıyık heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kocabıyık met een snelle inworp. Ardito rent richting de bal. Ardito geeft een hoge lob. Barlocco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ţicleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţicleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C PELEKANS - ThunderCats 1:1

83e minuut.
Wiatrak rent richting de bal. Belidman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wiatrak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mahecha komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Mahecha heeft problemen om de bal te vangen. Wiatrak is nu in balbezit. Mackenzie verovert de bal door een tackle van achteren. Mahecha verovert de bal door een tackle van achteren. Mahecha schiet op doel. Barlocco bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C PELEKANS 58%, ThunderCats 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C PELEKANS - ThunderCats 1:1