Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Midnight Gods Cycladians F.C
APOKALYPSE Tactiek Main
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.9 gemiddelde waardering 57.5
outstanding Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


17e minuut.
Inworp. Galioto met een snelle inworp. Fedor rent richting de bal. Kouloglou rent richting de bal. Kouloglou draait met de bal, schiet en ... Ypsilantis bokst de bal weg.

28e minuut.
Soler passt de bal met de wreef. Pustelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh onderschept slim de pass. Thế Doanh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Midnight Gods - Cycladians F.C 1:0

29e minuut.
Galioto met de inworp. Ioannidis is nu in balbezit. Fedor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fedor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midnight Gods 37%, Cycladians F.C 63%.
Midnight Gods - Cycladians F.C 1:0

49e minuut.
Chajdas verovert de bal door een tackle van achteren. Chajdas passt de bal met de wreef. Thế Doanh is nu in balbezit. Schipka rent richting de bal. Schipka schiet op doel. Tunguz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Schipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka passt de bal zonder na te denken. Chajdas is nu in balbezit. Chajdas geeft een lange en hoge pass. Soler krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Soler kopt de bal weg. Daar is Seitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schipka rent richting de bal. Schipka haalt uit met een fantastische trap. Tunguz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Midnight Gods - Cycladians F.C 2:0

66e minuut.
De Wever passt de bal zonder na te denken. Lipakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipakis passt de bal in één keer door. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chajdas met een snelle inworp. Nousias is nu in balbezit. Nousias geeft de bal voor. Soler maakt een snoekduik en kopt de bal. Tunguz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Schipka de bal. Schipka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Midnight Gods - Cycladians F.C 3:0

74e minuut.
Soler speelt de bal door. Chajdas rent richting de bal. Chajdas probeert naar een medespeler te passen. Schipka is nu in balbezit. Schipka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tunguz trapt de bal weg van het doel. Lipakis kopt de bal weg. Kouloglou is nu in balbezit. Kouloglou schiet op doel. Ypsilantis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
De Wever probeert naar een medespeler te passen. Nousias speelt de bal door. Chajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chajdas geeft een lange en hoge pass. Soler maakt een snoekduik en kopt de bal. Tunguz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tunguz probeert naar een medespeler te passen. Nousias kopt de bal weg. Schipka speelt de bal door. Chajdas is nu in balbezit. Chajdas geeft de bal voor. Tunguz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Midnight Gods - Cycladians F.C 4:0

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nousias met de inworp. Chajdas is nu in balbezit. Chajdas geeft een lange en hoge pass. Soler krijgt zijn hoofd ertegen. Tunguz bokst de bal weg. Thế Doanh is nu in balbezit. Thế Doanh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Midnight Gods - Cycladians F.C 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midnight Gods 30%, Cycladians F.C 70%.
Midnight Gods - Cycladians F.C 5:0