Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ThunderCats Pablo Garcia F.C.
L2 Tactiek Paok4
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
63.3 gemiddelde waardering 62.7
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Oltay is nu in balbezit. Belidman verovert de bal door een tackle van achteren. Łapeta onderschept slim de pass. Łapeta haalt uit met een fantastische trap. Barlocco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dounias passt de bal met de wreef. Gałus rent richting de bal. Hunyadi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hunyadi krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi speelt de bal door. Gałus onderschept slim de pass. Mazgaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Fitzpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj is nu in balbezit. Frunzyan begaat een overtreding. Frunzyan krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Frunzyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gałus rent richting de bal. Gałus geeft een lange en hoge pass. Oltay is nu in balbezit. Oltay draait met de bal, schiet en ... Barlocco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThunderCats 52%, Pablo Garcia F.C. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ThunderCats - Pablo Garcia F.C. 0:0

57e minuut.
Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie geeft een hoge lob. Frunzyan probeert de bal aan de voet te houden. Mazgaj is nu in balbezit. Mazgaj haalt uit met een fantastische trap. Lestsepp bokst de bal weg.

61e minuut.
Franco Reyes speelt de bal door. Łapeta rent richting de bal. Łapeta speelt de bal door. Oltay rent richting de bal. Oltay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Mazgaj kopt de bal weg. Frunzyan speelt de bal door. Klungelig pakt Gałus de bal. Hunyadi rent richting de bal. Hunyadi schiet op doel. Lestsepp bokst de bal weg.

74e minuut.
Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Dounias verovert de bal door een tackle van achteren. Dounias geeft een lange en hoge pass. Mazgaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj schiet op doel. Lestsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Blanco rent richting de bal. Blanco passt de bal in één keer door. Lezama is nu in balbezit. Lezama schiet op doel. Barlocco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ThunderCats - Pablo Garcia F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThunderCats 42%, Pablo Garcia F.C. 58%.
ThunderCats - Pablo Garcia F.C. 0:1