Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cycladians F.C anaksiopistoi
Main Tactiek pipila
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
31 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.2 gemiddelde waardering 50.6
formidable Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Musiałowski geeft de bal voor. Inworp. Albadalejo met een snelle inworp. Kouloglou is nu in balbezit. Kouloglou draait met de bal, schiet en ... Serocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Paziowski rent richting de bal. Paziowski geeft de bal voor. Vân Đức kopt de bal weg. Kouloglou rent richting de bal. Kouloglou schiet op doel. Serocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - anaksiopistoi 1:0

8e minuut.
Daar is Dostál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choszczewski rent richting de bal. Dostál verovert de bal door een tackle van achteren. Kouloglou is nu in balbezit. Kouloglou draait met de bal, schiet en ... Serocki bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - anaksiopistoi 2:0

10e minuut.
Pustelnik met een sublieme pass. Albadalejo is nu in balbezit. Albadalejo passt de bal zonder na te denken. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski geeft de bal voor. Albadalejo kopt de bal weg. Kouloglou is nu in balbezit. Kouloglou draait met de bal, schiet en ... Serocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Galakos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cârstoiu met de inworp. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Leotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou onderschept slim de pass. Kouloglou met een sublieme pass. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - anaksiopistoi 3:0

29e minuut.
Cârstoiu kopt de bal weg. Choszczewski heeft problemen om de bal te vangen. Dostál rent richting de bal. Choszczewski onderschept slim de pass. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Albadalejo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lipakis komt het veld opgelopen. Kouloglou neemt de hoekschop. Daar is Choszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cârstoiu rent richting de bal. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lipakis kopt de bal weg. Kouloglou heeft problemen om de bal te vangen. Rahimić begaat een overtreding. Kouloglou raakt geblesseerd tijdens het duel. Lipakis wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lipakis speelt de bal door. Kouloglou is nu in balbezit. Kouloglou passt de bal met de wreef. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Serocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Dostál passt de bal in één keer door. Conoscitore speelt de bal door. Lipakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou draait met de bal, schiet en ... Serocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Rahimić speelt de bal door. Arsakis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lipakis. Lipakis krijgt een gele kaart. Arsakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Xuanxuan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Seitz heeft problemen om de bal te vangen. Arsakis onderschept slim de pass. Arsakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Pustelnik geeft de bal voor. Inworp. Rahimić met een snelle inworp. Lazanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazanakis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycladians F.C 34%, anaksiopistoi 66%.
Cycladians F.C - anaksiopistoi 3:0

47e minuut.
Lipakis is nu in balbezit. Lipakis passt de bal zonder na te denken. Cârstoiu met een sublieme pass. Kouloglou rent richting de bal. Kouloglou haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Rahimić rent richting de bal. Lipakis verovert de bal door een tackle van achteren. Lipakis passt de bal in één keer door. Daar is Choszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Żuchowski passt de bal met de wreef. Lipakis is nu in balbezit. Rahimić begaat een overtreding. Rahimić krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kouloglou passt de bal zonder na te denken. Cârstoiu is nu in balbezit. Cârstoiu passt de bal met de wreef. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Paziowski trapt de bal weg. Lipakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipakis geeft de bal voor. Cârstoiu geeft de bal voor. Serocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - anaksiopistoi 4:0

65e minuut.
Paziowski heeft problemen om de bal te vangen. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou haalt uit met een fantastische trap. Musiałowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - anaksiopistoi 5:0

66e minuut.
Conoscitore passt de bal zonder na te denken. Lipakis is nu in balbezit. Lipakis geeft een hoge lob. Kouloglou is nu in balbezit. Kouloglou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rahimić geeft een hoge lob. Lipakis speelt de bal door. Conoscitore probeert naar een medespeler te passen. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Serocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Klungelig pakt Lipakis de bal. Lipakis geeft een lange en hoge pass. Xuanxuan heeft problemen om de bal te vangen. Kouloglou is nu in balbezit. Kouloglou draait met de bal, schiet en ... Serocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Słuszka stond buitenspel. De Wever maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Choszczewski kopt de bal weg. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Lipakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipakis probeert naar een medespeler te passen. Leotta rent richting de bal. Kouloglou onderschept slim de pass. Kouloglou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vân Đức kopt de bal weg. Galakos kan de bal niet met de borst controleren. Galakos probeert naar een medespeler te passen. Lazanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazanakis haalt uit met een fantastische trap. Tunguz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cârstoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - anaksiopistoi 6:0

89e minuut.
Cârstoiu passt de bal in één keer door. Vân Đức rent richting de bal. De Wever probeert naar een medespeler te passen. Kouloglou rent richting de bal. Kouloglou haalt uit met een fantastische trap. Serocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycladians F.C 36%, anaksiopistoi 64%.
Cycladians F.C - anaksiopistoi 6:0