Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anaksiopistoi keraunos
pipila Tactiek #
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 57.2
very good Schieten formidable
good Passen solid
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Rahimić is nu in balbezit. Rahimić passt de bal in één keer door. Paziowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajszán verovert de bal door een tackle van achteren. Hajszán schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Zielnik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Radian komt het veld opgelopen. Gutierrez trapt de bal weg van het doel. Rahimić kopt de bal weg. Daar is Xuanxuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajszán is nu in balbezit. Hajszán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Serocki met een harde bal richting middenveld. Västrik kopt de bal weg. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajszán is nu in balbezit. Hajszán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Musiałowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nicolino kopt de bal weg. Västrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Västrik geeft een lange en hoge pass. Doroftei krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Arsakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsakis geeft een lange en hoge pass. Słuszka kopt de bal weg. Lazanakis rent richting de bal. Lazanakis draait met de bal, schiet en ... Gutierrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Jabiri passt de bal in één keer door. Figurski rent richting de bal. Figurski passt de bal in één keer door. Hajszán bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajszán schiet op doel. Serocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Musiałowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Västrik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajszán is nu in balbezit. Hajszán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Fierro verovert de bal door een tackle van achteren. Fierro passt de bal zonder na te denken. Figurski met een sublieme pass. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroftei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Rahimić de bal. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski probeert naar een medespeler te passen. Doroftei rent richting de bal. Doroftei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Fierro met een sublieme pass. Hajszán rent richting de bal. Hajszán geeft de bal voor. Doroftei is nu in balbezit. Doroftei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Figurski rent richting de bal. Figurski passt de bal met de wreef. Leotta rent richting de bal. Hajszán verovert de bal door een tackle van achteren. Hajszán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Serocki met een sublieme pass. Arsakis kopt de bal weg. Jabiri met een sublieme pass. Figurski is nu in balbezit. Figurski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Gutierrez trapt de bal weg van het doel. Rahimić kopt de bal weg. Nicolino heeft problemen om de bal te vangen. Lazanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazanakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hajszán rent richting de bal. Musiałowski is nu in balbezit. Hajszán onderschept slim de pass. Hajszán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
anaksiopistoi - keraunos 0:1

36e minuut.
Galakos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jabiri met een snelle inworp. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroftei geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Serocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Inworp. Jabiri met een snelle inworp. Galakos is nu in balbezit. Figurski rent richting de bal. Figurski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anaksiopistoi 63%, keraunos 37%.
anaksiopistoi - keraunos 0:1

53e minuut.
Fierro passt de bal met de wreef. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroftei passt de bal zonder na te denken. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski haalt uit met een fantastische trap. Serocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
anaksiopistoi - keraunos 0:2

56e minuut.
Baycan rent richting de bal. Baycan geeft een lange en hoge pass. Doroftei rent richting de bal. Doroftei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
anaksiopistoi - keraunos 0:3

64e minuut.
Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro passt de bal met de wreef. Figurski is nu in balbezit. Figurski draait met de bal, schiet en ... Galakos probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Hajszán maakt een snoekduik en kopt de bal. Serocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Jabiri met de inworp. Doroftei geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Xuanxuan de bal. Hajszán bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajszán schiet op doel. Serocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Musiałowski is nu in balbezit. Musiałowski geeft een hoge lob. Galakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doroftei is nu in balbezit. Doroftei geeft de bal voor. Serocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paziowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
anaksiopistoi - keraunos 0:4

76e minuut.
Baycan onderschept slim de pass. Baycan geeft de bal voor. Västrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Västrik geeft de bal voor. Doroftei maakt een snoekduik en kopt de bal. Serocki bokst de bal weg. Musiałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski verovert de bal door een tackle van achteren. Figurski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
anaksiopistoi - keraunos 0:5

78e minuut.
Lazanakis met een sublieme pass. Rahimić rent richting de bal. Rahimić geeft een hoge lob. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Nicolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolino geeft de bal voor. Leotta kopt de bal weg. Figurski is nu in balbezit. Figurski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Leotta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Västrik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Hajszán de bal. Hajszán haalt uit met een fantastische trap. Paal!

86e minuut.
Paziowski kopt de bal weg. Dostál geeft de bal voor. Arsakis kopt de bal weg. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anaksiopistoi 63%, keraunos 37%.
anaksiopistoi - keraunos 0:5