Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Force A.O. Pou einai to xartri ygeias???
DEFF Tactiek 3-5-2
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
59.9 gemiddelde waardering 64.9
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Hayoun is nu in balbezit. Hayoun passt de bal in één keer door. Ruzak is nu in balbezit. Ruzak haalt uit met een fantastische trap. Bajek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - Pou einai to xartri ygeias??? 1:0

3e minuut.
Swoboda probeert naar een medespeler te passen. Ruzak is nu in balbezit. Setaro begaat een overtreding. Ruzak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mates wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rayyan onderschept slim de pass. Rayyan geeft een hoge lob. Ruzak rent richting de bal. Ruzak haalt uit met een fantastische trap. Bajek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - Pou einai to xartri ygeias??? 2:0

9e minuut.
Mates probeert de bal met de borst te controleren. Mates passt de bal zonder na te denken. Ruzak is nu in balbezit. Ruzak schiet op doel. Setaro probeert de bal aan de voet te houden. Bajek bokst de bal weg.

28e minuut.
Swoboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoboda geeft de bal voor. Ruzak rent richting de bal. Ruzak schiet op doel. Bajek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - Pou einai to xartri ygeias??? 3:0

37e minuut.
Flocea passt de bal in één keer door. Pakuła probeert naar een medespeler te passen. Scuto rent richting de bal. Scuto draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force A.O. 64%, Pou einai to xartri ygeias??? 36%.
Force A.O. - Pou einai to xartri ygeias??? 3:0

57e minuut.
Daar is Mates, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mates speelt de bal door. Ruzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzak haalt uit met een fantastische trap. Bajek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - Pou einai to xartri ygeias??? 4:0

68e minuut.
Kesküla rent richting de bal. Kesküla probeert naar een medespeler te passen. Ruzak rent richting de bal. Ruzak draait met de bal, schiet en ... Bajek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force A.O. - Pou einai to xartri ygeias??? 5:0

71e minuut.
Twardawa geeft de bal voor. Mates met een sublieme pass. Swoboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Swoboda geeft een hoge lob. Ruzak springt en kopt de bal. Bajek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Wydro geeft de bal voor. Mates kopt de bal weg. Klungelig pakt Twardawa de bal. Swoboda onderschept slim de pass. Swoboda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mates raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arabinec komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force A.O. 65%, Pou einai to xartri ygeias??? 35%.
Force A.O. - Pou einai to xartri ygeias??? 5:0