Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darmeni.fc Topo Fc
12345 Tactiek VASIKOI 3-5-2
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
61.8 gemiddelde waardering 52.1
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Annunziato bereikt de bal nog maar net als eerste. Annunziato geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Załoga de bal. Trebinjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebinjac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rojão verovert de bal door een tackle van achteren. Rojão geeft een hoge lob. Daar is Panousakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Alasalmi geeft de bal voor. Intriago kopt de bal weg. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś schiet op doel. Tanganho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darmeni.fc - Topo Fc 1:0

9e minuut.
Alasalmi met een sublieme pass. Mitruś rent richting de bal. Mitruś geeft een lange en hoge pass. Araníbar rent richting de bal. Araníbar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Intriago kopt de bal weg. Daar is Araníbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Cestar zijn tegenspeler op de grond. Cestar krijgt een gele kaart. Araníbar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wajda wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Intriago geeft een lange en hoge pass. Daar is Yahya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sârbu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sârbu krijgt een gele kaart. Yahya raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Drivas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Navas González kopt de bal weg. Rojão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojão passt de bal met de wreef. Mitruś rent richting de bal. Mitruś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Panousakis geeft de bal voor. Inworp. Białogłowski met een snelle inworp. Wajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajda geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Rojão is nu in balbezit. Rojão passt de bal met de wreef. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cestar geeft een lange en hoge pass. Załoga kopt de bal weg. Alasalmi is nu in balbezit. Rojão geeft de bal voor. Mitruś maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Drivas kopt de bal weg. Załoga is nu in balbezit. Trebinjac onderschept slim de pass. Trebinjac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Voskopoulos geeft een hoge lob. Mitruś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alasalmi geeft een hoge lob. Araníbar krijgt zijn hoofd ertegen. Tanganho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darmeni.fc - Topo Fc 2:0

40e minuut.
Alasalmi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Panousakis de bal. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar schiet op doel. Tanganho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Darmeni.fc - Topo Fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darmeni.fc 45%, Topo Fc 55%.
Darmeni.fc - Topo Fc 3:0

48e minuut.
Wajda passt de bal zonder na te denken. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś passt de bal zonder na te denken. Białogłowski is nu in balbezit. Białogłowski haalt uit met een fantastische trap. Tanganho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Darmeni.fc - Topo Fc 4:0

51e minuut.
Cestar passt de bal met de wreef. Annunziato met een sublieme pass. Drivas speelt de bal door. Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Białogłowski passt de bal met de wreef. Araníbar is nu in balbezit. Panousakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Araníbar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Araníbar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Darmeni.fc - Topo Fc 5:0

55e minuut.
Wajda passt de bal in één keer door. Mitruś is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Intriago. Intriago krijgt een gele kaart. Mitruś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alasalmi wilt de vrije trap nemen. Araníbar maakt een snoekduik en kopt de bal. Tanganho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Sârbu heeft problemen om de bal te vangen. Sârbu geeft de bal voor. Araníbar kopt de bal weg. Mitruś is nu in balbezit. Mitruś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu geeft een lange en hoge pass. Mitruś is nu in balbezit. Rojão is nu in balbezit. Rojão geeft een lange en hoge pass. Tanganho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Alasalmi passt de bal in één keer door. Navas González bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas González met een sublieme pass. Annunziato heeft problemen om de bal te vangen. Annunziato geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wajda geeft een lange en hoge pass. Mitruś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Voskopoulos is nu in balbezit. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar haalt uit met een fantastische trap. Tanganho bokst de bal weg.

69e minuut.
Sârbu probeert naar een medespeler te passen. Białogłowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alasalmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alasalmi geeft een hoge lob. Mitruś springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Wajda passt de bal in één keer door. Araníbar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Navas González. Navas González krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Intriago geeft een lange en hoge pass. Stolarski rent richting de bal. Trebinjac met een sublieme pass. Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw geeft de bal voor. Intriago rent richting de bal. Araníbar onderschept slim de pass. Araníbar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darmeni.fc 36%, Topo Fc 64%.
Darmeni.fc - Topo Fc 5:0