Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLYMPOS Partalia A.C.
PIGASOS Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.2 gemiddelde waardering 42.9
weak Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Kempf geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sànchez met een snelle inworp. Cazzulani is nu in balbezit. Cazzulani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo rent richting de bal. Ringo passt de bal in één keer door. Sànchez is nu in balbezit. Sànchez geeft een hoge lob. Berendei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Morka probeert de bal aan de voet te houden. Kempf onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sànchez zal de hoekschop nemen. Martín Guerrero krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Piţigoi passt de bal in één keer door. Smółko rent richting de bal. Smółko passt de bal met de wreef. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPOS 58%, Partalia A.C. 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OLYMPOS - Partalia A.C. 0:0

49e minuut.
Daniv bereikt de bal nog maar net als eerste. Morka verovert de bal door een tackle van achteren. Morka passt de bal in één keer door. Martín Guerrero rent richting de bal. Martín Guerrero geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Berendei bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Partalia A.C. 0:1

55e minuut.
Smółko rent richting de bal. Morka onderschept slim de pass. Kempf begaat een overtreding. Morka raakt geblesseerd tijdens het duel. Cazzulani komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Piţigoi geeft een lange en hoge pass. Zeoli rent richting de bal. Wielgo verovert de bal door een tackle van achteren. Żymirski rent richting de bal. Żymirski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPOS 60%, Partalia A.C. 40%.
OLYMPOS - Partalia A.C. 0:1