Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KRONOS F.C. Fc Paok
Normal Tactiek 444 to 352
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 38.7
slecht Schieten solide
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Klungelig pakt Bläsing de bal. Bläsing geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Botsaris de bal onder controle te krijgen. Gaitero rent richting de bal. Gaitero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Paidakis trapt de bal weg. Klungelig pakt Kabas de bal. Maleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleas heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maleas neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Laskaris verovert de bal door een tackle van achteren. Laskaris passt de bal met de wreef. Gaitero rent richting de bal. Gaitero draait met de bal, schiet en ... Paidakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - Fc Paok 0:1

15e minuut.
Botsaris geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gomez met de inworp. Laskaris geeft een hoge lob. Gaitero maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ladan verovert de bal door een tackle van achteren. Gorącawoda is nu in balbezit. Gorącawoda passt de bal in één keer door. Gaitero is nu in balbezit. Gaitero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kechriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bläsing verovert de bal door een tackle van achteren. Bläsing passt de bal met de wreef. Gaitero rent richting de bal. Gaitero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gomez met een sublieme pass. Bläsing is nu in balbezit. Bläsing passt de bal in één keer door. Gaitero rent richting de bal. Gaitero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - Fc Paok 0:2

38e minuut.
Gaitero rent richting de bal. Gaitero haalt uit met een fantastische trap. Saleas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maleas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bläsing rent richting de bal. Bläsing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - Fc Paok 0:3

39e minuut.
Gaitero verovert de bal door een tackle van achteren. Rochamis is nu in balbezit. Bläsing rent richting de bal. Gaitero is nu in balbezit. Gaitero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kechriotis rent richting de bal. Laskaris verovert de bal door een tackle van achteren. Laskaris passt de bal met de wreef. Bläsing is nu in balbezit. Bläsing draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Gaitero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paidakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gaitero is nu in balbezit. Gaitero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - Fc Paok 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRONOS F.C. 80%, Fc Paok 20%.
KRONOS F.C. - Fc Paok 0:4

52e minuut.
Gorącawoda probeert naar een medespeler te passen. Bläsing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bläsing heeft problemen om de bal te vangen. Bläsing haalt uit met een fantastische trap. Paidakis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Gaitero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - Fc Paok 0:5

58e minuut.
Gaitero is nu in balbezit. Gaitero passt de bal in één keer door. Bläsing is nu in balbezit. Bläsing haalt uit met een fantastische trap. Paidakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gorącawoda kopt de bal weg. Kechriotis heeft problemen om de bal te vangen. Kechriotis probeert naar een medespeler te passen. Gaitero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gomez rent richting de bal. Gomez geeft een hoge lob. Bläsing krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Saleas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gomez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gomez probeert naar een medespeler te passen. Gaitero rent richting de bal. Rochamis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rochamis krijgt een gele kaart. Gaitero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ladan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bläsing de bal. Bläsing haalt uit met een fantastische trap. Paidakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - Fc Paok 0:6

69e minuut.
Oikonomidis rent richting de bal. Oikonomidis geeft een hoge lob. Gorącawoda kopt de bal weg. Bläsing heeft problemen om de bal te vangen. Laskaris geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gorącawoda verovert de bal door een tackle van achteren. Gorącawoda probeert naar een medespeler te passen. Bläsing probeert naar een medespeler te passen. Gaitero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KRONOS F.C. - Fc Paok 0:7

76e minuut.
Maleas is nu in balbezit. Maleas probeert naar een medespeler te passen. Gaitero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitero haalt uit met een fantastische trap. Paidakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Paidakis trapt de bal weg van het doel. Gomez rent richting de bal. Gomez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bläsing de bal. Bläsing haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Porfyris is nu in balbezit. Gorącawoda verovert de bal door een tackle van achteren. Gorącawoda passt de bal zonder na te denken. Laskaris is nu in balbezit. Laskaris passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Laskaris rent richting de bal. Laskaris geeft de bal voor. Saleas heeft problemen om de bal te vangen. Gaitero is nu in balbezit. Gaitero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Gomez geeft een lange en hoge pass. Bläsing rent richting de bal. Gaitero rent richting de bal. Gaitero draait met de bal, schiet en ... Paidakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRONOS F.C. 78%, Fc Paok 22%.
KRONOS F.C. - Fc Paok 0:7