Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Claudia de lo angeles Vodka_juniors
Clau 2 Tactiek ~froufrou~
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 29.5
zeer goed Schieten zwak
solide Passen matig
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Miazga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allé passt de bal met de wreef. Miazga heeft problemen om de bal te vangen. Spal rent richting de bal. Spal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Gămălie is nu in balbezit. Gămălie speelt de bal door. Vecsernyés probeert naar een medespeler te passen. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Spal onderschept slim de pass. Spal passt de bal met de wreef. Franci bereikt de bal nog maar net als eerste. Franci schiet op doel. Melachroinoudis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Claudia de lo angeles - Vodka_juniors 1:0

12e minuut.
Fraczek is nu in balbezit. Gămălie verovert de bal door een tackle van achteren. Gămălie geeft een hoge lob. Franci is nu in balbezit. Franci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spal rent richting de bal. Spal haalt uit met een fantastische trap. Melachroinoudis bokst de bal weg.

13e minuut.
Spal neemt de hoekschop. Melachroinoudis speelt de bal door. Piechowicz kopt de bal weg. Richards rent richting de bal. Richards haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gămălie onderschept slim de pass. Gămălie geeft een lange en hoge pass. Richards rent richting de bal. Richards schiet op doel. Melachroinoudis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Claudia de lo angeles - Vodka_juniors 2:0

27e minuut.
Kopek probeert naar een medespeler te passen. Vecsernyés speelt de bal door. Richards is nu in balbezit. Richards haalt uit met een fantastische trap. Melachroinoudis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Claudia de lo angeles - Vodka_juniors 3:0

30e minuut.
Inworp. Henneberg komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Cecchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Miazga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cecchini raakt geblesseerd tijdens het duel. Allé zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Verreault heeft problemen om de bal te vangen. Verreault draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vecsernyés rent richting de bal. Vecsernyés geeft een lange en hoge pass. Henneberg is nu in balbezit. Henneberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Rutkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spal rent richting de bal. Henneberg is nu in balbezit. Henneberg haalt uit met een fantastische trap. Melachroinoudis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Claudia de lo angeles - Vodka_juniors 4:0

41e minuut.
Richards passt de bal in één keer door. Vecsernyés rent richting de bal. Vecsernyés geeft de bal voor. Henneberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Henneberg haalt uit met een fantastische trap. Melachroinoudis bokst de bal weg. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spal verovert de bal door een tackle van achteren. Spal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Claudia de lo angeles - Vodka_juniors 5:0

44e minuut.
Melachroinoudis probeert naar een medespeler te passen. Wilke kopt de bal weg. Vecsernyés geeft de bal voor. Richards rent richting de bal. Richards schiet op doel. Melachroinoudis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Claudia de lo angeles 39%, Vodka_juniors 61%.
Claudia de lo angeles - Vodka_juniors 5:0

46e minuut.
Felekidis komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Felekidis geeft een lange en hoge pass. Richards rent richting de bal. Henneberg is nu in balbezit. Richards rent richting de bal. Richards haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Vecsernyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vecsernyés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vecsernyés met een sublieme pass. Richards is nu in balbezit. Richards haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Fraczek passt de bal met de wreef. Verreault is nu in balbezit. Gămălie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gămălie krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Hulewicz is nu in balbezit. Cecchini is nu in balbezit. Felekidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Felekidis krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Miazga met een sublieme pass. Vecsernyés rent richting de bal. Vecsernyés speelt de bal door. Klungelig pakt Richards de bal. Richards geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vecsernyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsernyés geeft een hoge lob. Richards is nu in balbezit. Richards schiet op doel. Melachroinoudis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Claudia de lo angeles - Vodka_juniors 6:0

86e minuut.
Piechowicz speelt de bal door. Richards heeft problemen om de bal te vangen. Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards onderschept slim de pass. Richards schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Claudia de lo angeles 37%, Vodka_juniors 63%.
Claudia de lo angeles - Vodka_juniors 6:0