Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLYMPOS Claudia de lo angeles
PIGASOS Tactiek Clau 2
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
35.5 gemiddelde waardering 47.4
average Schieten solid
adequate Passen solid
average Verdedigen good


10e minuut.
Goiaba rent richting de bal. Richards onderschept slim de pass. Richards passt de bal met de wreef. Franci rent richting de bal. Franci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Piechowicz onderschept slim de pass. Piechowicz probeert naar een medespeler te passen. Franci is nu in balbezit. Franci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Franci rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Claudia de lo angeles 0:1

16e minuut.
Vecsernyés geeft een hoge lob. Torres kan de bal niet met de borst controleren. Spal bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Claudia de lo angeles 0:2

26e minuut.
Piţigoi passt de bal zonder na te denken. Smółko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piechowicz. Piechowicz krijgt een gele kaart. Smółko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piţigoi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wielgo rent richting de bal. Wielgo haalt uit met een fantastische trap. Tarazona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Szawica speelt de bal door. Zambataro geeft een hoge lob. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franci bereikt de bal nog maar net als eerste. Franci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doeltrap. Henneberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPOS 56%, Claudia de lo angeles 44%.
OLYMPOS - Claudia de lo angeles 0:2

46e minuut.
Felekidis komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Inworp. Richards met de inworp. Vecsernyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsernyés geeft een hoge lob. Felekidis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLYMPOS - Claudia de lo angeles 0:3

81e minuut.
Piţigoi kopt de bal weg. Miazga met een sublieme pass. Klungelig pakt Henneberg de bal. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Piechowicz probeert de bal met de borst te controleren. Piechowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kempf de bal. Henneberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Henneberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLYMPOS 61%, Claudia de lo angeles 39%.
OLYMPOS - Claudia de lo angeles 0:3