Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akit OLYMPOS
433 Tactiek PIGASOS
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 34.5
solid Schieten adequate
weak Passen average
solid Verdedigen weak


7e minuut.
Daniv is nu in balbezit. Daniv geeft de bal voor. Georgakopoulos speelt de bal door. Klungelig pakt Eleftherakis de bal. Eleftherakis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakonas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsakonas probeert naar een medespeler te passen. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Szawica probeert naar een medespeler te passen. Wielgo is nu in balbezit. Wielgo speelt de bal door. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Chlebakos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arvanitakis komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Loukas trapt de bal weg. Szawica controleert de bal met de borst. Szawica passt de bal in één keer door. Żymirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żymirski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akit 57%, OLYMPOS 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
akit - OLYMPOS 0:0

57e minuut.
Arvanitakis met een sublieme pass. Psalidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi begaat een overtreding. Piţigoi krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Daar is Katsabis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daniv verovert de bal door een tackle van achteren. Daniv passt de bal zonder na te denken. Wielgo rent richting de bal. Wielgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - OLYMPOS 0:1

68e minuut.
Tsakoumakis speelt de bal door. Marques is nu in balbezit. Marques passt de bal in één keer door. Żymirski rent richting de bal. Żymirski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Klungelig pakt Koulocheris de bal. Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi met een sublieme pass. Żymirski rent richting de bal. Żymirski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Marques rent richting de bal. Marques speelt de bal door. Wielgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgo schiet op doel. Loukas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akit 55%, OLYMPOS 45%.
akit - OLYMPOS 0:1