Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puerto la cruz asteras latsidas fc
attack Tactiek sd
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51.8 gemiddelde waardering 40.6
very good Schieten adequate
good Passen adequate
solid Verdedigen average


3e minuut.
Daar is Bellet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delura rent richting de bal. Bellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura verovert de bal door een tackle van achteren. Delura schiet op doel. Năstăsescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Hamikyan is nu in balbezit. Hamikyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Turnasoy de bal. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Manoliu passt de bal zonder na te denken. Minte kan de bal niet met de borst controleren. Minte passt de bal zonder na te denken. Delura rent richting de bal. Delura draait met de bal, schiet en ... Năstăsescu bokst de bal weg.

21e minuut.
Manoliu met een snelle inworp. Minte is nu in balbezit. Hamikyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Minte raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Delura neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Delura rent richting de bal. Delura haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Puerto la cruz - asteras latsidas fc 1:0

34e minuut.
Minte bereikt de bal nog maar net als eerste. Minte passt de bal in één keer door. Bellet rent richting de bal. Delura verovert de bal door een tackle van achteren. Delura schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Moss geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Xudaverdiyev de bal. Minte onderschept slim de pass. Minte haalt uit met een fantastische trap. Năstăsescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puerto la cruz 45%, asteras latsidas fc 55%.
Puerto la cruz - asteras latsidas fc 1:0

47e minuut.
Turnasoy geeft de bal voor. Inworp. Sztanó met de inworp. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Drukarz probeert naar een medespeler te passen. Manoliu is nu in balbezit. Manoliu probeert naar een medespeler te passen. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sztanó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darski heeft problemen om de bal te vangen. Darski geeft een lange en hoge pass. Kopýtko krijgt zijn hoofd ertegen. Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Puerto la cruz - asteras latsidas fc 1:1

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manoliu met een snelle inworp. Minte geeft een hoge lob. Delura rent richting de bal. Delura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Manoliu kopt de bal weg. Humala geeft een lange en hoge pass. Seehaus probeert de bal met de borst te controleren. Ługowicz is nu in balbezit. Ługowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sztanó met een snelle inworp. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Darski. Darski krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Bellet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Delura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moss rent richting de bal. Moss geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Moss geeft een hoge lob. Bjegović is nu in balbezit. Delura verovert de bal door een tackle van achteren. Minte rent richting de bal. Minte draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puerto la cruz 35%, asteras latsidas fc 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Puerto la cruz - asteras latsidas fc 1:1