Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odigoi Korakion apodrasi fc
Normal Tactiek trafoulas
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 42
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Bourbos rent richting de bal. Vörösmarty onderschept slim de pass. Szarik met een sublieme pass. Służewski heeft problemen om de bal te vangen. Służewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Markoulakis heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - apodrasi fc 0:1

3e minuut.
Służewski rent richting de bal. Bourbos is nu in balbezit. Służewski verovert de bal door een tackle van achteren. Służewski schiet op doel. Kostikos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - apodrasi fc 0:2

4e minuut.
Cajazeira is nu in balbezit. Cajazeira geeft een hoge lob. Służewski heeft problemen om de bal te vangen. Zellweger rent richting de bal. Zellweger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - apodrasi fc 0:3

6e minuut.
Cajazeira geeft de bal voor. Cankurtaran rent richting de bal. Cankurtaran geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zellweger de bal. Zellweger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cajazeira neemt vlug de vrije trap. Służewski heeft problemen om de bal te vangen. Zellweger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellweger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Szarik rent richting de bal. Szarik probeert naar een medespeler te passen. Służewski rent richting de bal. Służewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - apodrasi fc 0:4

17e minuut.
Aposporis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Korfas de bal. Zellweger verovert de bal door een tackle van achteren. Zellweger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - apodrasi fc 0:5

19e minuut.
Bosolapov met een sublieme pass. Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarik passt de bal zonder na te denken. Służewski rent richting de bal. Służewski draait met de bal, schiet en ... Kostikos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Agapitos kopt de bal weg. Horyna geeft een hoge lob. Cajazeira kopt de bal weg. Zellweger is nu in balbezit. Zellweger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Kostikos met een harde bal richting middenveld. Szarik kopt de bal weg. Zellweger rent richting de bal. Zellweger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - apodrasi fc 0:6

24e minuut.
Zellweger is nu in balbezit. Markoulakis rent richting de bal. Zellweger onderschept slim de pass. Służewski is nu in balbezit. Służewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zolotas is nu in balbezit. Zolotas passt de bal met de wreef. Niżnik met een sublieme pass. Zellweger probeert de bal met de borst te controleren. Zellweger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Bourbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarik onderschept slim de pass. Szarik speelt de bal door. Służewski is nu in balbezit. Służewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - apodrasi fc 0:7

30e minuut.
Zellweger is nu in balbezit. Służewski rent richting de bal. Służewski passt de bal zonder na te denken. Zellweger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellweger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - apodrasi fc 0:8

34e minuut.
Zellweger heeft problemen om de bal te vangen. Szarik rent richting de bal. Szarik passt de bal met de wreef. Zellweger rent richting de bal. Zellweger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Horyna verovert de bal door een tackle van achteren. Horyna probeert naar een medespeler te passen. Cankurtaran speelt de bal door. Klungelig pakt Niżnik de bal. Niżnik geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zellweger rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - apodrasi fc 0:9

38e minuut.
Tsiamis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cankurtaran de bal. Cankurtaran met een sublieme pass. Służewski rent richting de bal. Służewski passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Służewski rent richting de bal. Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarik passt de bal met de wreef. Zellweger rent richting de bal. Zellweger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Niżnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niżnik probeert naar een medespeler te passen. Cankurtaran speelt de bal door. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odigoi Korakion 82%, apodrasi fc 18%.
Odigoi Korakion - apodrasi fc 0:9

52e minuut.
Służewski probeert de bal aan de voet te houden. Salgado rent richting de bal. Salgado geeft de bal voor. Służewski rent richting de bal. Służewski haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Horyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Horyna geeft de bal voor. Służewski kopt de bal weg. Zellweger is nu in balbezit. Zellweger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Szarik verovert de bal door een tackle van achteren. Szarik passt de bal in één keer door. Służewski rent richting de bal. Służewski schiet op doel. Kostikos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - apodrasi fc 0:10

61e minuut.
Cankurtaran rent richting de bal. Cankurtaran met een sublieme pass. Służewski is nu in balbezit. Służewski draait met de bal, schiet en ... Kostikos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - apodrasi fc 0:11

61e minuut.
Daar is Korfas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korfas probeert naar een medespeler te passen. Markoulakis speelt de bal door. Cankurtaran rent richting de bal. Cankurtaran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Markoulakis probeert naar een medespeler te passen. Zolotas controleert de bal met de borst. Zellweger rent richting de bal. Zellweger schiet op doel. Na een snelle pass probeert Markoulakis de bal onder controle te krijgen. Kostikos bokst de bal weg. Służewski rent richting de bal. Służewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - apodrasi fc 0:12

70e minuut.
Salgado passt de bal zonder na te denken. Niżnik rent richting de bal. Niżnik met een sublieme pass. Cankurtaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cankurtaran schiet op doel. Paal! Kostikos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Argyros geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bosolapov met een snelle inworp. Cajazeira rent richting de bal. Cajazeira geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zellweger is nu in balbezit. Zolotas onderschept slim de pass. Zolotas geeft een hoge lob. Vörösmarty geeft een hoge lob. Zellweger maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - apodrasi fc 0:13

86e minuut.
Zolotas passt de bal zonder na te denken. Szarik is nu in balbezit. Szarik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Służewski de bal. Służewski passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odigoi Korakion 80%, apodrasi fc 20%.
Odigoi Korakion - apodrasi fc 0:13