Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stonecity FC obrien
Normal Tactiek 4-1-3-2
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 46.7
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis passt de bal zonder na te denken. Leiste is nu in balbezit. Leiste geeft een lange en hoge pass. Frydas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Toumasis de bal. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas draait met de bal, schiet en ... Ziogas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - obrien 0:1

5e minuut.
Frantzis passt de bal zonder na te denken. Toumasis verovert de bal door een tackle van achteren. Lepouras geeft de bal voor. Klungelig pakt Frantzis de bal. Frantzis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - obrien 0:2

6e minuut.
Cheimonetos met een sublieme pass. Vgenopoulos rent richting de bal. Vgenopoulos met een sublieme pass. Klungelig pakt Frantzis de bal. Frantzis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Leiste kopt de bal weg. Daar is Sotirchos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frantzis rent richting de bal. Vgenopoulos is nu in balbezit. Frantzis speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Frantzis rent richting de bal. Leiste rent richting de bal. Leiste geeft een hoge lob. Frydas is nu in balbezit. Frydas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - obrien 0:3

11e minuut.
Toumasis rent richting de bal. Toumasis geeft een hoge lob. Lepouras rent richting de bal. Lepouras geeft een lange en hoge pass. Frydas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kafetzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras rent richting de bal. Lepouras passt de bal met de wreef. Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - obrien 0:4

14e minuut.
Tsakmakidis rent richting de bal. Vgenopoulos onderschept slim de pass. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis haalt uit met een fantastische trap. Ziogas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - obrien 0:5

15e minuut.
Klungelig pakt Tsakmakidis de bal. Vgenopoulos speelt de bal door. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas geeft een hoge lob. Daar is Toumasis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydas is nu in balbezit. Frydas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - obrien 0:6

19e minuut.
Sotirchos heeft problemen om de bal te vangen. Vgenopoulos is nu in balbezit. Vgenopoulos passt de bal in één keer door. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas haalt uit met een fantastische trap. Ziogas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - obrien 0:7

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ziogas met een harde bal richting middenveld. Vgenopoulos met een sublieme pass. Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - obrien 0:8

23e minuut.
Vgenopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Vgenopoulos geeft een lange en hoge pass. Daar is Toumasis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Sotirchos bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas verovert de bal door een tackle van achteren. Frydas geeft de bal voor. Toumasis heeft problemen om de bal te vangen. Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Leiste neemt de hoekschop. Frydas springt en kopt de bal. Ziogas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - obrien 0:9

26e minuut.
Sotirchos probeert naar een medespeler te passen. Leiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiste probeert naar een medespeler te passen. Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis haalt uit met een fantastische trap. Ziogas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toumasis heeft problemen om de bal te vangen. Frydas is nu in balbezit. Frydas draait met de bal, schiet en ... Ziogas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - obrien 0:10

29e minuut.
Klungelig pakt Frydas de bal. Vgenopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vgenopoulos passt de bal in één keer door. Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - obrien 0:11

31e minuut.
Daar is Kaloutas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziogas probeert naar een medespeler te passen. Leiste kopt de bal weg. Frantzis rent richting de bal. Frantzis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - obrien 0:12

34e minuut.
Lepouras rent richting de bal. Lepouras passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Frantzis de bal. Frydas is nu in balbezit. Frydas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - obrien 0:13

37e minuut.
Frydas verovert de bal door een tackle van achteren. Frydas speelt de bal door. Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - obrien 0:14

38e minuut.
Tsakmakidis is nu in balbezit. Vgenopoulos onderschept slim de pass. Vgenopoulos speelt de bal door. Frydas rent richting de bal. Frydas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - obrien 0:15

42e minuut.
Sarelakos is nu in balbezit. Kafetzis verovert de bal door een tackle van achteren. Kafetzis geeft een lange en hoge pass. Frantzis rent richting de bal. Frantzis schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Frydas de bal. Frydas schiet op doel. Ziogas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - obrien 0:16

44e minuut.
Vgenopoulos met een sublieme pass. Klungelig pakt Frydas de bal. Frydas passt de bal zonder na te denken. Frantzis rent richting de bal. Frantzis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Ziogas met een harde bal richting middenveld. Lepouras kopt de bal weg. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - obrien 0:17

45e minuut.
Kastouras komt het veld opgelopen. Esketzis komt het veld opgelopen. Mandravelis komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Tegopoulos met een sublieme pass. Tsakmakidis probeert de bal met de borst te controleren. Frantzis verovert de bal door een tackle van achteren. Frantzis haalt uit met een fantastische trap. Ziogas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - obrien 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonecity FC 90%, obrien 10%.
Stonecity FC - obrien 0:18

47e minuut.
Kremantalas speelt de bal door. Cheimonetos rent richting de bal. Cheimonetos met een sublieme pass. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas schiet op doel. Paal!

53e minuut.
Frantzis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koumis komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Leiste raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

63e minuut.
Toumasis kopt de bal weg. Vgenopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Sotirchos begaat een overtreding. Sotirchos krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Vgenopoulos is nu in balbezit. Vgenopoulos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tselios de bal. Lepouras is nu in balbezit. Lepouras haalt uit met een fantastische trap. Ziogas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras met een sublieme pass. Koumis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydas haalt uit met een fantastische trap. Ziogas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Inworp. Kastouras met een snelle inworp. Lepouras is nu in balbezit. Lepouras geeft een hoge lob. Koumis maakt een snoekduik en kopt de bal. Ziogas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ziogas met een sublieme pass. Kastouras speelt de bal door. Vgenopoulos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Frydas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - obrien 0:19

76e minuut.
Tsakmakidis rent richting de bal. Koumis onderschept slim de pass. Koumis probeert naar een medespeler te passen. Frydas is nu in balbezit. Frydas haalt uit met een fantastische trap. Ziogas bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Tsioutsiouliklis heeft problemen om de bal te vangen. Tsakmakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koumis krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Tsakmakidis speelt de bal door. Toumasis rent richting de bal. Koumis verovert de bal door een tackle van achteren. Koumis draait met de bal, schiet en ... Ziogas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vgenopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vgenopoulos geeft de bal voor. Frydas heeft problemen om de bal te vangen. Frydas haalt uit met een fantastische trap. Ziogas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - obrien 0:20

87e minuut.
Koumis is nu in balbezit. Daar is Koumis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vgenopoulos probeert naar een medespeler te passen. Frydas is nu in balbezit. Frydas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonecity FC 83%, obrien 17%.
Stonecity FC - obrien 0:20