Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. ARTEMIS ALISAXNI FC
451 Tactiek Taktiki John
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 31.5
waardeloos Schieten slecht
matig Passen matig
slecht Verdedigen goed


9e minuut.
Diakos geeft een hoge lob. Inworp. Traoré met de inworp. Sarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hurt rent richting de bal. Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski met een sublieme pass. Hurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sarnowski onderschept slim de pass. Sarnowski probeert naar een medespeler te passen. Hurt rent richting de bal. Hurt haalt uit met een fantastische trap. Diakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sarnowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hurt is nu in balbezit. Hurt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Inworp. Traoré zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sarnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarnowski geeft een lange en hoge pass. Giusto springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Traoré met een sublieme pass. Giusto heeft problemen om de bal te vangen. Hurt is nu in balbezit. Hurt draait met de bal, schiet en ... Kenteris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - ALISAXNI FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. ARTEMIS 70%, ALISAXNI FC 30%.
F. C. ARTEMIS - ALISAXNI FC 0:1

53e minuut.
Sarnowski rent richting de bal. Sarnowski passt de bal met de wreef. Hurt is nu in balbezit. Hurt draait met de bal, schiet en ... Kenteris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bustillos passt de bal in één keer door. Kopsidis rent richting de bal. Traoré tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Traoré krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Sarnowski de bal onder controle te krijgen. Sarnowski passt de bal in één keer door. Hurt rent richting de bal. Hurt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - ALISAXNI FC 0:2

72e minuut.
Giusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnowski passt de bal met de wreef. Daar is Hurt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Kozanitis de bal. Giusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozanitis onderschept slim de pass. Capirci verovert de bal door een tackle van achteren. Capirci geeft een hoge lob. Paal! Kenteris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Portokaloglou is nu in balbezit. Sarnowski onderschept slim de pass. Sarnowski probeert naar een medespeler te passen. Hurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. ARTEMIS 64%, ALISAXNI FC 36%.
F. C. ARTEMIS - ALISAXNI FC 0:2