Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ πάνθηρες
Akis Tactiek 433 att
43% Balbezit 57%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
51.8 gemiddelde waardering 50.3
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Köszegi onderschept slim de pass. Persakis is nu in balbezit. Persakis probeert naar een medespeler te passen. Lakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Persakis rent richting de bal. Persakis passt de bal zonder na te denken. Maglaras rent richting de bal. Maglaras geeft een hoge lob. Lakis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Pniewski kopt de bal weg. Garbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbis passt de bal zonder na te denken. Tashiro is nu in balbezit. Tashiro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ifill is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ - πάνθηρες 1:0

21e minuut.
Đurđić is nu in balbezit. Persakis verovert de bal door een tackle van achteren. Persakis probeert naar een medespeler te passen. Lićwinko is nu in balbezit. Lićwinko schiet op doel. Guzik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Sakellaridis met een sublieme pass. Tepić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepić speelt de bal door. Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă haalt uit met een fantastische trap. Arvanitidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Köszegi is nu in balbezit. Köszegi passt de bal met de wreef. Tepić speelt de bal door. Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 53%, πάνθηρες 47%.
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ - πάνθηρες 1:0

56e minuut.
Sakellaridis passt de bal zonder na te denken. Tepić rent richting de bal. Tepić met een sublieme pass. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă schiet op doel. Arvanitidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lorio geeft de bal voor. Vălăhuţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Arvanitidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Garbis met een sublieme pass. Lakis rent richting de bal. Tashiro is nu in balbezit. Tashiro geeft de bal voor. Persakis springt en kopt de bal. Guzik bokst de bal weg. Klungelig pakt Ifill de bal. Guzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Saliagas met een snelle inworp. Lorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garbis krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Tepić geeft de bal voor. Vălăhuţă is nu in balbezit. Pniewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vălăhuţă raakt geblesseerd tijdens het duel. Vălăhuţă wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ - πάνθηρες 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 49%, πάνθηρες 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ - πάνθηρες 1:1