Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. ARTEMIS peristeri
451 Tactiek 3-5-α-αττ
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 40.5
slecht Schieten solide
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


14e minuut.
Fiskerstrand met een snelle inworp. Papavasiliou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirošević onderschept slim de pass. Mirošević geeft een lange en hoge pass. Sinicki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - peristeri 0:1

17e minuut.
Fiskerstrand is nu in balbezit. Fiskerstrand geeft een hoge lob. Sinicki is nu in balbezit. Sinicki draait met de bal, schiet en ... Tsaganeas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - peristeri 0:2

20e minuut.
Kopsidis met een sublieme pass. Fiskerstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiskerstrand geeft een lange en hoge pass. Mirošević rent richting de bal. Mirošević geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Czpiotek met een sublieme pass. Klungelig pakt Mudrik de bal. Mudrik passt de bal met de wreef. Sinicki rent richting de bal. Sinicki draait met de bal, schiet en ... Tsaganeas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Mirošević probeert naar een medespeler te passen. Fiskerstrand probeert naar een medespeler te passen. Sinicki rent richting de bal. Sinicki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Perdikis de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - peristeri 0:3

30e minuut.
Fritsche onderschept slim de pass. Fritsche geeft een hoge lob. Mirošević kopt de bal weg. Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mirošević passt de bal met de wreef. Sinicki controleert de bal met de borst. Diakos rent richting de bal. Sinicki is nu in balbezit. Sinicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kopsidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudrik verovert de bal door een tackle van achteren. Mudrik speelt de bal door. Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinicki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. ARTEMIS 65%, peristeri 35%.
F. C. ARTEMIS - peristeri 0:3

51e minuut.
Diakos geeft de bal voor. Inworp. Mudrik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirošević rent richting de bal. Mirošević geeft een hoge lob. Tsaganeas bokst de bal weg. Perdikis probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - peristeri 0:4

60e minuut.
Fritsche passt de bal in één keer door. Fiskerstrand is nu in balbezit. Fiskerstrand met een sublieme pass. Sinicki rent richting de bal. Sinicki haalt uit met een fantastische trap. Tsaganeas bokst de bal weg.

64e minuut.
Chavales is nu in balbezit. Czpiotek verovert de bal door een tackle van achteren. Mudrik probeert naar een medespeler te passen. Mirošević is nu in balbezit. Mirošević geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fritsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsche geeft de bal voor. Diakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinicki onderschept slim de pass. Sinicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sinicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sinicki passt de bal met de wreef. Mirošević is nu in balbezit. Mirošević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - peristeri 0:5

81e minuut.
Pieniacki geeft een lange en hoge pass. Sinicki is nu in balbezit. Sinicki geeft een lange en hoge pass. Mirošević rent richting de bal. Mirošević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pieniacki geeft een lange en hoge pass. Mudrik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sinicki de bal. Mirošević rent richting de bal. Mirošević schiet op doel. Tsaganeas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Mudrik met een sublieme pass. Sinicki is nu in balbezit. Diakos rent richting de bal. Sinicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sinicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - peristeri 0:6

86e minuut.
Daar is Papavasiliou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinicki is nu in balbezit. Fritsche is nu in balbezit. Sinicki rent richting de bal. Sinicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - peristeri 0:7

90e minuut.
Perdikis geeft de bal voor. Inworp. Fiskerstrand met de inworp. Mirošević rent richting de bal. Mirošević geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. ARTEMIS 79%, peristeri 21%.
F. C. ARTEMIS - peristeri 0:7