Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
antoula21 teopaok4
532 Tactiek 523 vr
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
28.7 gemiddelde waardering 46.1
poor Schieten very good
average Passen very good
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Zawisza passt de bal zonder na te denken. Karaivanov met een sublieme pass. Roch rent richting de bal. Roch schiet op doel. Karageorgiadis probeert de bal aan de voet te houden. Ziemniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Fourkalidis is nu in balbezit. Sturla verovert de bal door een tackle van achteren. Sturla met een sublieme pass. Roch heeft problemen om de bal te vangen. Roch draait met de bal, schiet en ... Ziemniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ziemniak met een sublieme pass. Zawisza kopt de bal weg. Sturla is nu in balbezit. Sturla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Mantzopoulos is nu in balbezit. Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. Zawisza met een sublieme pass. Roch is nu in balbezit. Roch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu passt de bal zonder na te denken. Pasieczny is nu in balbezit. Sturla verovert de bal door een tackle van achteren. Sturla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mąka geeft een lange en hoge pass. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradales is nu in balbezit. Roch is nu in balbezit. Roch schiet op doel. Ziemniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Pradales verovert de bal door een tackle van achteren. Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradales onderschept slim de pass. Pradales schiet op doel. Ziemniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - teopaok4 0:1

26e minuut.
Tsakalias geeft een lange en hoge pass. Zawisza kopt de bal weg. Klungelig pakt Pasieczny de bal. Sturla rent richting de bal. Sturla haalt uit met een fantastische trap. Ziemniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Daar is Tsakalias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sturla rent richting de bal. Roch is nu in balbezit. Sturla rent richting de bal. Sturla haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - teopaok4 0:2

36e minuut.
Tsakalias met een sublieme pass. Bitang heeft problemen om de bal te vangen. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch haalt uit met een fantastische trap. Ziemniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Zawisza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karaivanov de bal. Iatropoulos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Iatropoulos krijgt een gele kaart. Karaivanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Karaivanov met een snel genomen vrije trap. Sturla kopt de bal weg. Roch is nu in balbezit. Roch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ziemniak met een sublieme pass. Bitang kopt de bal weg. Klungelig pakt Iatropoulos de bal. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Karaivanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zawisza geeft de bal voor. Roch is nu in balbezit. Roch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Tsakalias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sturla is nu in balbezit. Sturla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: antoula21 77%, teopaok4 23%.
antoula21 - teopaok4 0:2

46e minuut.
Roch is nu in balbezit. Zawisza is nu in balbezit. Roch is nu in balbezit. Sturla is nu in balbezit. Sturla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Tsakalias rent richting de bal. Beliago onderschept slim de pass. Beliago geeft een hoge lob. Roch rent richting de bal. Roch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. Zawisza probeert naar een medespeler te passen. Pradales rent richting de bal. Pradales schiet op doel. Ziemniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - teopaok4 0:3

53e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ziemniak niet meer kan verder spelen. Alexakis komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Klungelig pakt Karageorgiadis de bal. Sturla bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Antonie komt het veld opgelopen. Miculescu komt het veld opgelopen. Huemer komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Karageorgiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karageorgiadis geeft een hoge lob. Daar is Roch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mąka onderschept slim de pass. Mąka geeft de bal voor. Pradales rent richting de bal. Pradales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - teopaok4 0:4

72e minuut.
Miculescu geeft de bal voor. Daar is Roch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pradales bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradales draait met de bal, schiet en ... Alexakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - teopaok4 0:5

76e minuut.
Zawisza passt de bal zonder na te denken. Roch is nu in balbezit. Roch passt de bal zonder na te denken. Sturla is nu in balbezit. Sturla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Tsakalias bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. Zawisza speelt de bal door. Pradales rent richting de bal. Pradales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturla is nu in balbezit. Sturla passt de bal zonder na te denken. Roch is nu in balbezit. Roch schiet op doel. Alexakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Iatropoulos neemt vlug de vrije trap. Beliago is nu in balbezit. Beliago passt de bal met de wreef. Roch rent richting de bal. Roch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Alexakis speelt de bal door. Miculescu kopt de bal weg. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradales is nu in balbezit. Pradales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Zawisza passt de bal met de wreef. Miculescu rent richting de bal. Miculescu geeft een lange en hoge pass. Sturla is nu in balbezit. Sturla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
antoula21 - teopaok4 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: antoula21 70%, teopaok4 30%.
antoula21 - teopaok4 0:6