Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. ARTEMIS Greek team
451 Tactiek koulouvaxata
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 32
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 35.6
unsatisfactory Schieten solid
weak Passen adequate
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Lazanis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tragas de bal. Kalomoiris geeft een lange en hoge pass. Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - Greek team 0:1

11e minuut.
Kakomoiridis geeft de bal voor. Inworp. Velopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kujawiński is nu in balbezit. Kujawiński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Evaggelakos verovert de bal door een tackle van achteren. Evaggelakos passt de bal met de wreef. Kujawiński probeert naar een medespeler te passen. Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lazanis is nu in balbezit. Lazanis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - Greek team 0:2

14e minuut.
Vasdekis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsirogiannis onderschept slim de pass. Steas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tsirogiannis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lazanis neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - Greek team 0:3

16e minuut.
Kujawiński speelt de bal door. Velopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński geeft een lange en hoge pass. Tsirogiannis is nu in balbezit. Tsirogiannis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Vasdekis rent richting de bal. Kujawiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kujawiński met een sublieme pass. Lazanis rent richting de bal. Lazanis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Portokaloglou de bal. Evaggelakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Evaggelakos passt de bal met de wreef. Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kenteris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Chavales met een sublieme pass. Kopsidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalomoiris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalomoiris krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Velopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Tsirogiannis de bal. Tsirogiannis draait met de bal, schiet en ... Kenteris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Velopoulos speelt de bal door. Lazanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazanis passt de bal zonder na te denken. Tsirogiannis is nu in balbezit. Tsirogiannis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Evaggelakos passt de bal zonder na te denken. Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis passt de bal zonder na te denken. Lazanis rent richting de bal. Lazanis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kujawiński passt de bal met de wreef. Evaggelakos rent richting de bal. Evaggelakos speelt de bal door. Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Velopoulos neemt de hoekschop. Tsirogiannis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - Greek team 0:4

34e minuut.
Evaggelakos verovert de bal door een tackle van achteren. Evaggelakos speelt de bal door. Tsirogiannis rent richting de bal. Klungelig pakt Tsirogiannis de bal. Tsirogiannis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Tsirogiannis speelt de bal door. Lazanis rent richting de bal. Lazanis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - Greek team 0:5

39e minuut.
Daar is Steas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Vasdekis ... Strafschop! Vasdekis krijgt een gele kaart. Tsirogiannis raakt geblesseerd tijdens het duel. Tsirogiannis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - Greek team 0:6

39e minuut.
Lazanis rent richting de bal. Lazanis schiet op doel. Klungelig pakt Steas de bal. Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - Greek team 0:7

45e minuut.
Steas rent richting de bal. Lazanis onderschept slim de pass. Tsirogiannis is nu in balbezit. Tsirogiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - Greek team 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. ARTEMIS 72%, Greek team 28%.
F. C. ARTEMIS - Greek team 0:8

47e minuut.
Portokaloglou is nu in balbezit. Portokaloglou passt de bal met de wreef. Kujawiński speelt de bal door. Klungelig pakt Lazanis de bal. Lazanis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - Greek team 0:9

51e minuut.
Lazanis probeert naar een medespeler te passen. Evaggelakos is nu in balbezit. Met opzet legt Portokaloglou zijn tegenspeler op de grond. Portokaloglou krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Poupakis met een sublieme pass. Klungelig pakt Kujawiński de bal. Kujawiński geeft de bal voor. Lazanis is nu in balbezit. Lazanis haalt uit met een fantastische trap. Kenteris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Thomaidis speelt de bal door. Kujawiński met een sublieme pass. Evaggelakos is nu in balbezit. Evaggelakos geeft de bal voor. Lazanis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Velopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kujawiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Tsirogiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsirogiannis schiet op doel. Kenteris probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kalomoiris is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tragas. Kalomoiris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalomoiris met een snel genomen vrije trap. Tsirogiannis is nu in balbezit. Tsirogiannis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - Greek team 0:10

62e minuut.
Kenteris trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Kalomoiris de bal. Portokaloglou rent richting de bal. Tragas rent richting de bal. Tragas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kalomoiris probeert de bal met de borst te controleren. Kalomoiris probeert naar een medespeler te passen. Evaggelakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - Greek team 0:11

68e minuut.
Daar is Tsirogiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsirogiannis passt de bal met de wreef. Diakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazanis verovert de bal door een tackle van achteren. Lazanis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Daar is Gavalas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavalas geeft een lange en hoge pass. Evaggelakos met een sublieme pass. Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gavalas geeft de bal voor. Chavales is nu in balbezit. Kontaxis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kontaxis krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Kujawiński kopt de bal weg. Lazanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazanis met een sublieme pass. Tsirogiannis rent richting de bal. Tsirogiannis haalt uit met een fantastische trap. Kenteris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Diakos geeft een hoge lob. Inworp. Velopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kujawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Tsirogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirogiannis geeft een lange en hoge pass. Lazanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazanis geeft een lange en hoge pass. Diakos heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Kujawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawiński geeft een lange en hoge pass. Diakos heeft problemen om de bal te vangen. Lazanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazanis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Klungelig pakt Kopsidis de bal. Kujawiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Tsirogiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsirogiannis haalt uit met een fantastische trap. Steas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Evaggelakos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Evaggelakos speelt de bal door. Daar is Tsirogiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsirogiannis probeert naar een medespeler te passen. Lazanis is nu in balbezit. Lazanis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. ARTEMIS 73%, Greek team 27%.
F. C. ARTEMIS - Greek team 0:11