Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shibteam04 Ntaklas-FC
shib523 Tactiek main1
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 44.5
excellent Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Quang Hòa onderschept slim de pass. Quang Hòa geeft de bal voor. Mureşanu met een sublieme pass. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko schiet op doel. Szostak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Polychroniadis onderschept slim de pass. Polychroniadis geeft de bal voor. Inworp. Szczuka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pryliński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tyma met de inworp. Kurtyka rent richting de bal. Kurtyka speelt de bal door. Kokondroulis is nu in balbezit. Kokondroulis haalt uit met een fantastische trap. Marreco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Tylikowski onderschept slim de pass. Tylikowski passt de bal met de wreef. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap. Szostak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - Ntaklas-FC 1:0

24e minuut.
Szczuka met een sublieme pass. Daar is Kokondroulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cotignola met een sublieme pass. Kokondroulis rent richting de bal. Kokondroulis draait met de bal, schiet en ... Marreco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Daar is Kokondroulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cotignola is nu in balbezit. Cotignola passt de bal in één keer door. Pryliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski passt de bal in één keer door. Chojka verovert de bal door een tackle van achteren. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Szczuka rent richting de bal. Szczuka geeft de bal voor. Klungelig pakt Enculescu de bal. Kurtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtyka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chojka geeft een lange en hoge pass. Szczuka met een sublieme pass. Klungelig pakt Pryliński de bal. Pryliński schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Quang Hòa met een harde bal richting middenveld. Daar is Szczuka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczuka speelt de bal door. Kokondroulis rent richting de bal. Kokondroulis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Coteanu is nu in balbezit. Szkiełko onderschept slim de pass. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski draait met de bal, schiet en ... Szostak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - Ntaklas-FC 2:0

42e minuut.
Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagómez onderschept slim de pass. Villagómez met een sublieme pass. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Mureşanu geeft de bal voor. Kurtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtyka passt de bal zonder na te denken. Kokondroulis rent richting de bal. Kokondroulis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shibteam04 60%, Ntaklas-FC 40%.
shibteam04 - Ntaklas-FC 2:0

49e minuut.
Polychroniadis is nu in balbezit. Polychroniadis geeft de bal voor. Klungelig pakt Coteanu de bal. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chojka heeft problemen om de bal te vangen. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - Ntaklas-FC 3:0

53e minuut.
Mureşanu met een snelle inworp. Szczuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczuka geeft de bal voor. Kokondroulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokondroulis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - Ntaklas-FC 3:1

56e minuut.
Szkiełko is nu in balbezit. Tylikowski rent richting de bal. Tylikowski passt de bal zonder na te denken. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domingos komt het veld opgelopen. Eresov komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Coteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos passt de bal in één keer door. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Kurtyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiergowski is nu in balbezit. Wiergowski met een sublieme pass. Tylikowski is nu in balbezit. Tylikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - Ntaklas-FC 4:1

69e minuut.
Villagómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagómez passt de bal in één keer door. Tyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tylikowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shibteam04 48%, Ntaklas-FC 52%.
shibteam04 - Ntaklas-FC 4:1