Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kagias LiverpoolGR F.C.
smpoutzak Tactiek Firmino
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
37.9 gemiddelde waardering 38.3
solid Schieten adequate
average Passen adequate
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Carlier geeft een hoge lob. Sakowicz kopt de bal weg. Lacombe heeft problemen om de bal te vangen. Sagna rent richting de bal. Sagna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kelly is nu in balbezit. Kelly met een sublieme pass. Pellios rent richting de bal. Pellios schiet op doel. Fetfatzidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kagias - LiverpoolGR F.C. 0:1

28e minuut.
Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Sakowicz kopt de bal weg. Sagna rent richting de bal. Sagna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Carlier geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kciuk met de inworp. Kypourgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kypourgos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fetfatzidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Golan probeert naar een medespeler te passen. Kelly rent richting de bal. Kelly passt de bal met de wreef. Pellios rent richting de bal. Pellios haalt uit met een fantastische trap. Fetfatzidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kagias 45%, LiverpoolGR F.C. 55%.
kagias - LiverpoolGR F.C. 0:1

50e minuut.
Sagna kopt de bal weg. Sakowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurizi rent richting de bal. Sakowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sakowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Lung is nu in balbezit. Kelly onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalatzopoulos. Kalatzopoulos krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Inworp. Vojtík komt het veld opgelopen. Fremel komt het veld opgelopen. Morillo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Morillo met een harde bal richting middenveld. Szawica kopt de bal weg. Maurizi heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kagias 43%, LiverpoolGR F.C. 57%.
kagias - LiverpoolGR F.C. 0:1