Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Los Paralitaos
321 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 15.9
solid Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Konstantinidis geeft de bal voor. Kamitsis kopt de bal weg. Daar is Kalavrytinos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofman rent richting de bal. Hofman draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Los Paralitaos 1:0

8e minuut.
Cruchaga Lasa speelt de bal door. Kamitsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapragonas verovert de bal door een tackle van achteren. Sapragonas speelt de bal door. Hofman rent richting de bal. Paal! Hofman heeft problemen om de bal te vangen. Hofman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Los Paralitaos 2:0

11e minuut.
Emvalomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Emvalomenos speelt de bal door. Kamitsis rent richting de bal. Hofman verovert de bal door een tackle van achteren. Hofman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Los Paralitaos 3:0

12e minuut.
Emvalomenos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kalavrytinos de bal. Kamitsis is nu in balbezit. Hofman onderschept slim de pass. Hofman schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Bozkurt rent richting de bal. Hofman rent richting de bal. Barbas rent richting de bal. Bozkurt onderschept slim de pass. Bozkurt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hofman is nu in balbezit. Hofman draait met de bal, schiet en ... Mylonas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Mylonas trapt de bal weg. Cruchaga Lasa rent richting de bal. Cruchaga Lasa speelt de bal door. Bozkurt rent richting de bal. Bozkurt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hofman is nu in balbezit. Hofman passt de bal zonder na te denken. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt haalt uit met een fantastische trap. Mylonas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Los Paralitaos 4:0

35e minuut.
Barbas probeert de bal aan de voet te houden. Sapragonas is nu in balbezit. Sapragonas geeft een lange en hoge pass. Bozkurt rent richting de bal. Bozkurt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Los Paralitaos 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΚΕΡΑΥΝΟΣ 26%, Los Paralitaos 74%.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Los Paralitaos 5:0

47e minuut.
Kamitsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman verovert de bal door een tackle van achteren. Hofman passt de bal met de wreef. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Los Paralitaos 6:0

59e minuut.
Mylonas trapt de bal weg van het doel. Ibáñez kopt de bal weg. Bozkurt rent richting de bal. Hofman rent richting de bal. Hofman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Konstantinidis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibáñez met de inworp. Cruchaga Lasa geeft een lange en hoge pass. Bozkurt maakt een snoekduik en kopt de bal. Mylonas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Los Paralitaos 7:0

62e minuut.
Hofman onderschept slim de pass. Bozkurt rent richting de bal. Hofman rent richting de bal. Hofman schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Theologitis geeft een hoge lob. Marcos Madera is nu in balbezit. Marcos Madera probeert naar een medespeler te passen. Bozkurt rent richting de bal. Bozkurt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kljajić kopt de bal weg. Cruchaga Lasa rent richting de bal. Cruchaga Lasa passt de bal in één keer door. Hofman rent richting de bal. Hofman draait met de bal, schiet en ... Mylonas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Inworp. Majerski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Hofman kopt de bal weg. Klungelig pakt Tsertikidis de bal. Majerski is nu in balbezit. Majerski draait met de bal, schiet en ... Mylonas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Los Paralitaos 8:0

76e minuut.
Theologitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajić verovert de bal door een tackle van achteren. Kljajić passt de bal in één keer door. Majerski is nu in balbezit. Majerski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Mylonas met een sublieme pass. Marcos Madera is nu in balbezit. Marcos Madera passt de bal zonder na te denken. Daar is Majerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Los Paralitaos 9:0

80e minuut.
Sapragonas rent richting de bal. Sapragonas probeert naar een medespeler te passen. Kljajić probeert naar een medespeler te passen. Majerski is nu in balbezit. Majerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Los Paralitaos 10:0

81e minuut.
Łoza met een sublieme pass. Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez speelt de bal door. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman draait met de bal, schiet en ... Mylonas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Marcos Madera verovert de bal door een tackle van achteren. Marcos Madera met een sublieme pass. Majerski heeft problemen om de bal te vangen. Majerski schiet op doel. Mylonas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Los Paralitaos 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΚΕΡΑΥΝΟΣ 25%, Los Paralitaos 75%.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Los Paralitaos 11:0