Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aris Thessalonikis Σπαρτιάτες δολοφόνοι
Normal Tactiek KM
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 34.3
weak Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Lubelic rent richting de bal. Lubelic probeert naar een medespeler te passen. Helmsley met een sublieme pass. Kaljuveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Maertens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasilias is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maertens. Maertens krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Caporale met een snelle inworp. Helmsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmsley passt de bal met de wreef. Lubelic is nu in balbezit. Lubelic geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Kaljuveer de bal. Boruc is nu in balbezit. Hupe rent richting de bal. Hupe draait met de bal, schiet en ... Koltsis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:1

9e minuut.
Hupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupe passt de bal met de wreef. Kaljuveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer haalt uit met een fantastische trap. Koralakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:2

10e minuut.
Kotanidis heeft problemen om de bal te vangen. Boruc is nu in balbezit. Boruc met een sublieme pass. Hupe heeft problemen om de bal te vangen. Hupe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Helmsley is nu in balbezit. Helmsley met een sublieme pass. Kaljuveer is nu in balbezit. Kaljuveer draait met de bal, schiet en ... Koltsis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:3

29e minuut.
Lubelic passt de bal in één keer door. Caporale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporale passt de bal zonder na te denken. Daar is Kaljuveer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaljuveer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:4

30e minuut.
Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer geeft de bal voor. Lubelic kopt de bal weg. Hupe is nu in balbezit. Hupe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kaljuveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer draait met de bal, schiet en ... Koltsis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:5

34e minuut.
Hupe geeft een lange en hoge pass. Helmsley heeft problemen om de bal te vangen. Helmsley speelt de bal door. Boruc is nu in balbezit. Boruc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kostakos controleert de bal met de borst. Hupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruc rent richting de bal. Kaljuveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaljuveer neemt de hoekschop. Hupe bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lubelic met een snelle inworp. Helmsley is nu in balbezit. Helmsley met een sublieme pass. Caporale probeert naar een medespeler te passen. Kaljuveer rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aris Thessalonikis 72%, Σπαρτιάτες δολοφόνοι 28%.
Aris Thessalonikis - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:6

46e minuut.
Nurhuda komt het veld opgelopen. Lubik komt het veld opgelopen. Torosidis komt het veld opgelopen. Szturc komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Szturc is nu in balbezit. Szturc met een sublieme pass. Koralakis rent richting de bal. Lubik onderschept slim de pass. Lubik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Lubelic geeft de bal voor. Torosidis kopt de bal weg. Klungelig pakt Koralakis de bal. Szturc rent richting de bal. Szturc draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Lubelic probeert naar een medespeler te passen. Paboukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc verovert de bal door een tackle van achteren. Lubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Nurhuda probeert de bal met de borst te controleren. Nurhuda passt de bal met de wreef. Lubelic is nu in balbezit. Lubelic geeft een lange en hoge pass. Lubik kopt de bal weg. Koltsis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koralakis probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:7

74e minuut.
Torosidis rent richting de bal. Torosidis speelt de bal door. Szturc rent richting de bal. Szturc draait met de bal, schiet en ... Koltsis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:8

77e minuut.
Koltsis trapt de bal weg van het doel. Torosidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Torosidis passt de bal met de wreef. Lubik is nu in balbezit. Lubik schiet op doel. Koltsis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Torosidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nurhuda speelt de bal door. Torosidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerontas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torosidis raakt geblesseerd tijdens het duel. Torosidis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Koltsis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Torosidis is nu in balbezit. Torosidis haalt uit met een fantastische trap. Koltsis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:9

84e minuut.
Lubelic geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Koralakis de bal onder controle te krijgen. Szturc speelt de bal door. Torosidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Torosidis draait met de bal, schiet en ... Koltsis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:10

89e minuut.
Gerontas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lubelic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nurhuda is nu in balbezit. Nurhuda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Paboukidis speelt de bal door. Caporale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caporale probeert naar een medespeler te passen. Torosidis rent richting de bal. Torosidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aris Thessalonikis - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aris Thessalonikis 81%, Σπαρτιάτες δολοφόνοι 19%.
Aris Thessalonikis - Σπαρτιάτες δολοφόνοι 0:11